ben pug kullanıcısıyım ama honda daha ii bence :)
Printable View
ben pug kullanıcısıyım ama honda daha ii bence :)
Peugeot,Citroen bunlar hondaya nazaran sorunlu arabalar.
iyi de bu video ya bakarak hondayı neden savunuyorsunuz ki ?
hatta neden hondayı daha guvenilir oldugu için savunuyorsunuz burada guvenilirlik ile alakalı bir durum yok sadece guvenlik olarak zayıf araclar oldugu iddia edilmiş. mumkundur olabilir buna benzer bir video daha gormustum. aynı sekilde amerikada mitsubishi nin butun modelleri için de aynı sekilde şikayetler karalamalar var ;) bir de ford explorer ve f150 nin kotu sohretleri var. onlar da aynı sekilde.
buradaki insanların haklılık payı olmadıgını soyleyemezsiniz. amerikada oluyor sanırım buna benzer bircok olay biraz abartıldıgı dogrudur.
.......................
ben hondayı güvenli olduğu için değil iyi yürüdüğü için aldım;)
evet cem senin bir mesajında da gozume carptı da o na da karsılık yazmıstım. yani olayı marka karsılastırmasını ceviriyor bu guvenirlik istatislikleri falan koymak. yoksa hepimiz honda nın ne kadar kaliteye onem veren dun ya capında bir firma oldugunu biliyoruz.
fakat asıl nokta su. amerikada o kadar cok honda ve ford pick up var ki. o yuzden herhangi bir zayıf nokta oldugunda cok daha fazla goze batıyorlar. bence bu tur kampanyaların nedeni bu. ama bu ford ya da hondanın hata yapmadıgını gostermez. zaten firmalar yeni modellerinde bu acıklarını kapatmak için caba sarfediyorlar. ama guvenlik acıgı olan aracları kesinlikle savunmanın manasız oldugunu dusunuyorum olay bu. az ya da cok abartılmıs yada ustu ortulmus farketmez.
ncap i de salla ya :D hersey demek degil bence ncap ama yararlı tabi.
bizim puglar biraz narın alt takım sorunlu..
ama guvensiz deıl..
"Meyve veren ağaç taşlanır"a bariz bir örnek daha..
http://img49.imageshack.us/img49/5518/vtctyper8nl4.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/9...gesmallgu9.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/5...gesmallpi6.jpg
Arkadan bu yazıları okuyan ne yapsın, heralde karalama yapacak :heyoo:
honda daha çok hoşuma gidiyo demiştim zaten ama kimse kızmasın bana sürüşü hiç güwen wermedi.. çok honda sürmedm zaten ama (sürdüklerim 2005 i-vtec 99 hb) onlarda da güwende hissetmedim kendimi.. araba çok yumuşak geldi bana.. belki kendi arabam olsa alıştıktan sonra yadırgamam ama şimdiki düşüncem bu
106 gti da kullandım citroen de. ama 106 yı gti, citroeni ise vts uzantılarından dolayı almıştım. 106 la kaza da yaptım baya ciddi ve oldukça sağlam çıktı araba. citroen c2 vts yi ise aldıktan 6 ay sonra bayiye iade ettim. vts yi alırken bi tane de c4 dizel almıştım. c4 de motorla ilgili bi sorun çıkmadı ama yürüyen aksam, fren sistemi ve araç elektroniğiyle ilgili bi dünya sorun çıktı. onları hallettik allaha şükür. ama vts tam bi fiyaskoydu :) . onu da iade ettim kurtuldum. şimdi 2002 model honda kullanıorum ve maşallah dielim tık yok. her sabah bindiinde akşam nasıl bıraktıysan öle.bakalım bu sabah ne olacak die beklemio insan. çok stabil bi araba. ama aynı şeyi avrupa arabalar için sölemek çok zor.bir de şikayet var.com da bmw şikayetleri dikkatimi çekmişti. paso motor değişimi olmuş. blok çatlatan araçlar olmuş. biraz garipgeldi bana.
Benim pecom olmadı ilk hondan s2k her arabanın kendine göre ii tarafları kötü tarafları vardır bu tatlı muhabbet sadece dostlar arasındaki Fener cimbom muhabbeti kadar olmalı tatlı atışmalar iidir ama ciddiye almak için çok çocuk olmalı insan ...