User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: sizce...

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direk sahibinden kiralıycam zaten kanalı ayarladıkta ama işte kafamda soru işaretleri var

düşündük hatta tunç la ortak alıoduk yaşarın dukkanı ben arabayı satamadım sonra başka bir yer baktım biraz daha büyük,sonra bir arkadaşımızın dukkanında bir araba yıkadım benım kafamdaki dusunceye göre fazla elaman almadan kendımde calısıcaktım ilk etapta ama o deneyimden sonra biraz zorlar gibi ki arabayı sattıktan sonra oda aklımda ama işte kafamda bir sürü proje var şu piyasa şartlarında elimizdekide hiç etmek istemiyorum

oluyor oluyor ben 3 kısıyle 10 numara cevırıyorum dukkanı ısıde ögrendım o kadar buyuk bı mesele degıl serhatta orda bılıosun 2.kısımda sıkıntı yok yanı benım planlarım baska durumları bılıosun..

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıkama felan daha mantıklı bence metrobüs taksileri bitirdi diyorlar
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direk sahibinden kiralıycam zaten kanalı ayarladıkta ama işte kafamda soru işaretleri var
    o şartlar altında kazanabilirsin daha önce taksiye çıktınız mı peki

Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oluyor oluyor ben 3 kısıyle 10 numara cevırıyorum dukkanı ısıde ögrendım o kadar buyuk bı mesele degıl serhatta orda bılıosun 2.kısımda sıkıntı yok yanı benım planlarım baska durumları bılıosun..
    yaşar abilerin yerini mi aldınız 25. sokak
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o şartlar altında kazanabilirsin daha önce taksiye çıktınız mı peki

yaşar abilerin yerini mi aldınız 25. sokak

evet kardesım ben devır aldım gecende senın arabayı gördum 1.kısımda kaya elektronıgn önunde bosch servisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet kardesım ben devır aldım gecende senın arabayı gördum 1.kısımda kaya elektronıgn önunde bosch servisi
    güzel hayırlı olsun, yaw sende hergün aynı sokakda (kılınç oto) duruyor araba da bi gün dyno ya gıttı ordamı gördün kısmet
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eser Allah kolaylık versin zaman cok zor gercekten..okadar masraf varker nasıl para kalır taksıde ya ?
    Arkadaslar yıkama olayı dısardan cok kolay gorunen bir işe benzer ama ısın ıcıne gırdıgın zaman hıcde kolay olmadıgını gorursun benım Ataturk sanayıdekı 4 cu yılım ılerdekı sokakda arkamdakı sokakda orda burda cok dukkan actı kapattı halada devır edenlerle dolu kolay ıs degıl ayakda kalmak..
    Tunc hayırlı olsun bu arada Allah utandırmasın.Yardımımız olursa 8 sokakdayım DNC.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eser Allah kolaylık versin zaman cok zor gercekten..okadar masraf varker nasıl para kalır taksıde ya ?
    Arkadaslar yıkama olayı dısardan cok kolay gorunen bir işe benzer ama ısın ıcıne gırdıgın zaman hıcde kolay olmadıgını gorursun benım Ataturk sanayıdekı 4 cu yılım ılerdekı sokakda arkamdakı sokakda orda burda cok dukkan actı kapattı halada devır edenlerle dolu kolay ıs degıl ayakda kalmak..
    Tunc hayırlı olsun bu arada Allah utandırmasın.Yardımımız olursa 8 sokakdayım DNC.
    aynen dısardan kolay gıbı duruyor yada bız sanayıdeyız dıye sıstem bıraz farklı dısarıdakı musterıyle esnaf bir olmuyor tesekkur ederım yogunluk falan olunca paslarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen dısardan kolay gıbı duruyor yada bız sanayıdeyız dıye sıstem bıraz farklı dısarıdakı musterıyle esnaf bir olmuyor tesekkur ederım yogunluk falan olunca paslarım
    sanayı esnafı cok zordur ben cok esnafı sıldım kovdum : ) saglam buyuk servısler var sırketler var sırket baglamaya bak . valla bız zor yetısıyoruz one arkaya yolluyorduk heryer kapandı benımde aklımda olsun : )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanayı esnafı cok zordur ben cok esnafı sıldım kovdum : ) saglam buyuk servısler var sırketler var sırket baglamaya bak . valla bız zor yetısıyoruz one arkaya yolluyorduk heryer kapandı benımde aklımda olsun : )

evet abi müşteri seciosun gercektende sanayıde kı cok sukur 5 tane cok saglam servısım var onlar bıle yetiyor dıyebılırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun tekrar : )

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Eser kardeşim...

Allah kolaylık versin bu millete... Senin durumunu pisikolojini de anlıyorum.
    Ben elimde mesleğim varken tam 1 sene işsiz gezdim. 1 sene de 1-2 ay periyodluk
    işlerde çalıştım dikiş tutturamadım. Şimdiki işimde 4.5 yıldır çalışıyorum, ama gel
    gelelim hiç huzurum yok. Zamanında emeğinin karşılığını alamıyorsun harcamalarını
    istediğin kadar kıs maaşını bir türlü yettiremiyorsun. Forumdaki bazı arkadaşlara
    komik gelebilir bu durum ama maalesef günümüz Türkiyesi bu durumda. Hemde
    azımsanmayacak kadar büyük bir kısım bu şekilde...

Taksi olayına gelecek olursak birazda manevi yanını düşünmek lazım korsanın ???
    Kul hakkı yemiş olmazmıyız resmi taksilere karşı... Tamam amaç emek parası da olsa
    o işin içine ne bileyim ben ya biraz alengirli bir durum. Şunu bil ki aldığım duyumlarda
    özellikle B.düzü bölgesinde kırmızı taksiciler yakaladıkları korsanları komalık edinceye
    kadar dövüyorlar yakaladıkları yerde. Buradaki şoför esnaf emniyete 3 tane ekip
    arabası aldılar kendi aralarında para toplayıp bir anda elini ayağını kestiler korsanın
    bu bölgede. Artı yakalanırsan çok büyük cezalar yolda korsan için...

Ama B.düzü, B.çekmece, Silivri, Çatalca'de kırmızı C ve M plaka kiralayıp çalıştırabilir, ya da çalışıbilirsin illa taksi diyorsan. Ama tavsiyem acele etme
    severek yapacağın bir iş düşün...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Valal durumlar çok kötü , bende aynı durumdayım seninle Eser.Görüşmelere gidiyorum ses seda yok acaip moral bozucu.

Bir yandan iş güç yok bir yandan boş boş oturmak çok can sıkıyor

Hakkımızda hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelın hep beraber yıkamaları bırlestırelım isim yapalım marka olalım

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beni de düşündüren nasıl para kalır sorusu zaten Deniz ama kafamda kaba taslak bir hesap yapınca plaka kirası aylık 3000 desek,gündüz ben çalışıcam gece şöför.Şöför den 80 lira,full depo,ve temiz olarak arabayı teslim alıosun şöför den geleni ellemesem nerdeyse kira çıkıyor kira yı şöför den kurtarırız diorum zaten kendi çalıştığı zamanın gazını kendisi karşılıyor bir hasar masraf oldugunda da aynı şekilde herşey yapana kalıo yani ben sadece kendi mesaimde kazandığıma bakıcam günde 100-200 gibi bir mevla kazanırsam Allah bereket versin bunun 100 ü gaza gitse diorum ki gitmez 100 lira para kalır aslında böle dışardan kaba taslak hesap yapınca mantıklı geliyor ama bide madolyonun dier yüzü var beni korkutan da o

Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla Eser kardeşim...

Allah kolaylık versin bu millete... Senin durumunu pisikolojini de anlıyorum.
    Ben elimde mesleğim varken tam 1 sene işsiz gezdim. 1 sene de 1-2 ay periyodluk
    işlerde çalıştım dikiş tutturamadım. Şimdiki işimde 4.5 yıldır çalışıyorum, ama gel
    gelelim hiç huzurum yok. Zamanında emeğinin karşılığını alamıyorsun harcamalarını
    istediğin kadar kıs maaşını bir türlü yettiremiyorsun. Forumdaki bazı arkadaşlara
    komik gelebilir bu durum ama maalesef günümüz Türkiyesi bu durumda. Hemde
    azımsanmayacak kadar büyük bir kısım bu şekilde...

Taksi olayına gelecek olursak birazda manevi yanını düşünmek lazım korsanın ???
    Kul hakkı yemiş olmazmıyız resmi taksilere karşı... Tamam amaç emek parası da olsa
    o işin içine ne bileyim ben ya biraz alengirli bir durum. Şunu bil ki aldığım duyumlarda
    özellikle B.düzü bölgesinde kırmızı taksiciler yakaladıkları korsanları komalık edinceye
    kadar dövüyorlar yakaladıkları yerde. Buradaki şoför esnaf emniyete 3 tane ekip
    arabası aldılar kendi aralarında para toplayıp bir anda elini ayağını kestiler korsanın
    bu bölgede. Artı yakalanırsan çok büyük cezalar yolda korsan için...

Ama B.düzü, B.çekmece, Silivri, Çatalca'de kırmızı C ve M plaka kiralayıp çalıştırabilir, ya da çalışıbilirsin illa taksi diyorsan. Ama tavsiyem acele etme
    severek yapacağın bir iş düşün...
    Kerem abi korsana bende karşıyım bir kere (yeni ehliyet aldığım dönemde başım yandı bir daha girmem)

Allah a şükürler olsun babam aç bırakmıo açıkta bırakmıo ama nereye kadar yaş olmuş artık 25 ne zamana kadar baba eline bakabilirimki en basiti bugun markette alışveris yaparken sigaram yok sigarada alalım demeye çekindim,beni en çok yoran en çok psikolojimi bozanda evde oturup baba eline bakmak artık onu rahat ettirmem gerekirken hala bişeyleri ondan beklemek ciddi anlamda koyuyor.elimizdeki avucumuzdakide sadece bir araba etse etse 25000 anca eder onu değerlendirip bir iş yapalım dioruz ama onu batırmayada hiç niyetim yok o yuzden ince eliyip sık dokuyorum Allah sonumuzu hayır etsin walla abi

Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valal durumlar çok kötü , bende aynı durumdayım seninle Eser.Görüşmelere gidiyorum ses seda yok acaip moral bozucu.

Bir yandan iş güç yok bir yandan boş boş oturmak çok can sıkıyor

Hakkımızda hayırlısı

inşallah özgür gerçekten hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıkçası şuan güzel parayı düşünmüyorum evde oturmaktan,iş görüşmelerinin ters tepmesinden bunaldım ve git gide öz güvenim gidiyor bir işim olsun ekmek çıksın şimdilik yeter
    Üniversite okudun mu? Okuduysan ne mezunusun?
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kv661 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üniversite okudun mu? Okuduysan ne mezunusun?
    malesef yüksek okul terk

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malesef yüksek okul terk
    Sana verebileceğim yegane tavsiyem en kısa zamanda ne zaman olursa git AÖF'ye kayıt yaptır.

İngilizcen az da olsa var ise İstanbul'da dolu otel var git oraların banket ekstra(garson) olarak başvur eline kısa zaman 3-5 kuruş para geçmeye başlar. Aralık ayına kadar hala bulamamış olursan tekrar konuşuruz buradan ulaşırsın bana sana yardımcı olmaya çalışırım. Turizm konusunda tabi ki
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kv661 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana verebileceğim yegane tavsiyem en kısa zamanda ne zaman olursa git AÖF'ye kayıt yaptır.

İngilizcen az da olsa var ise İstanbul'da dolu otel var git oraların banket ekstra(garson) olarak başvur eline kısa zaman 3-5 kuruş para geçmeye başlar. Aralık ayına kadar hala bulamamış olursan tekrar konuşuruz buradan ulaşırsın bana sana yardımcı olmaya çalışırım. Turizm konusunda tabi ki

walla teşekkür ederim o konuda çok kafamı vuruyorum ne güzel marmaris te bir hotel de belboy olarak çalışıodum güzel de para kazanıyordum adamları yuz ustu bıraktım sırf bu yuzden kendıme cok kızıyorum

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka taksi işi bu zamanda zor ancak plaka herşey kendinin olursa bişeler kalır bizde bu şans oldukca oda patlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)