User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: sizce...

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka taksi işi bu zamanda zor ancak plaka herşey kendinin olursa bişeler kalır bizde bu şans oldukca oda patlar
    aynen walla bende bu kısmet varken para basan darphaneyi batırırım

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beni de düşündüren nasıl para kalır sorusu zaten Deniz ama kafamda kaba taslak bir hesap yapınca plaka kirası aylık 3000 desek,gündüz ben çalışıcam gece şöför.Şöför den 80 lira,full depo,ve temiz olarak arabayı teslim alıosun şöför den geleni ellemesem nerdeyse kira çıkıyor kira yı şöför den kurtarırız diorum zaten kendi çalıştığı zamanın gazını kendisi karşılıyor bir hasar masraf oldugunda da aynı şekilde herşey yapana kalıo yani ben sadece kendi mesaimde kazandığıma bakıcam günde 100-200 gibi bir mevla kazanırsam Allah bereket versin bunun 100 ü gaza gitse diorum ki gitmez 100 lira para kalır aslında böle dışardan kaba taslak hesap yapınca mantıklı geliyor ama bide madolyonun dier yüzü var beni korkutan da o
    çalıştığın şöföre bağlı kanka ben çok gördüm vermeyen bırakıp başka takside çalışan adamlar bakımların hepsi sana ait oluyo genelde şöför kırıp parçalamış olsa bile..
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çalıştığın şöföre bağlı kanka ben çok gördüm vermeyen bırakıp başka takside çalışan adamlar bakımların hepsi sana ait oluyo genelde şöför kırıp parçalamış olsa bile..
    kanka o şöförü naparım biliomusun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahahha valla iyi düşün taşın ben dediğim gibi arabayı 2 şöföre veririm 160x30 extrada bi işte çalışırım oh mis
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahahha valla iyi düşün taşın ben dediğim gibi arabayı 2 şöföre veririm 160x30 extrada bi işte çalışırım oh mis
    kanka zamanı geldiğinde o olucak zaten düzgün bir iş bulduğumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jigalo yapalım seni
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jigalo yapalım seni
    terbiyesiz ciddi bi konu tartışıoruz hiç yakışmadı!

bu konuyu özel olarak msn de konuşalım ahaha

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usta 25 bın var dıyorsan citroen jumper tarzı yada bıraz daha borçlanıp wv crafter spirinter bi servis personel aracı da düşünebilirisn
    az biraz kredi çekmen belki gerekebilir ama güzel para kazanıyorlar kredi borcun bittikten sonra peşinat biriktirip 2. arabayı aldınmı kralsın iş bulma sıkıntında olucağını sanmıyorum
    tanıdıgım bi kaç abim var adamlar 15 pesinat verip mercedes sprinter aldılar ayda 1.500 kredi ödüyor yakıt bakım +ev geçindiriyorlar 1 araba bunları karşılıyabiliyor demmki diye düşünüyorum bende şu an daire satıyorum sırf bu işi yapmak için araç alabilmek için aklıma senelerdir yatan bi iş personel yada okul servis işi araştır derim

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta 25 bın var dıyorsan citroen jumper tarzı yada bıraz daha borçlanıp wv crafter spirinter bi servis personel aracı da düşünebilirisn
    az biraz kredi çekmen belki gerekebilir ama güzel para kazanıyorlar kredi borcun bittikten sonra peşinat biriktirip 2. arabayı aldınmı kralsın iş bulma sıkıntında olucağını sanmıyorum
    tanıdıgım bi kaç abim var adamlar 15 pesinat verip mercedes sprinter aldılar ayda 1.500 kredi ödüyor yakıt bakım +ev geçindiriyorlar 1 araba bunları karşılıyabiliyor demmki diye düşünüyorum bende şu an daire satıyorum sırf bu işi yapmak için araç alabilmek için aklıma senelerdir yatan bi iş personel yada okul servis işi araştır derim
    aynen en azından kendi işin olur hiçbiri bile olmasa okul servis işi bile yapablirsin master tarzı birazdaha cebine yakın araclarla bence bunuda bir arastır.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ukalalık gbi olmasın ama o söförler plaka kiralamayı bilmiyormu2 kişi ortak kiralasa gunde boşa 80 neden veriyim derler nerden biliyorum cocukluk arkadasımın babaıs bildim bileli bu taksicilik işi içinde (şöför olarak) x amca neden kiralamıyorusn dediim zamn neden başım ağırısn neden söförle uğraşıyım der onlar benle uğraşşsın bakımına karışmam kaza oldumu dokunmam yaptırır diyor.eski taksiciyim ben her takside iş bulurum kiralık plakanın derdı bitmiyor der hep + araba sorumluluguda var

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu zamanında yaptım,Allah korusun bir daha korsan işine girmem çok güzel para kazandım sonra ihbar üzerine yakalandım kötü oldu maddi açıdan ben şanssız adamım kesin yine ihbara gelirim

seko çok sağlam atrenörüm var,plakayıda sahibinden alıcam zaten aracıyla tefeciyle işim yok iş olduktan sonra günde 300 de yaparım 500 de yeterki iş olsun

iş başka aşk başka seko işle aşkı karıştırmam aksine yukseltırım onu daha cok musterı alayım die
    yapma kardeşim belki heveslisin ama bence başka bi taksiyle biraz deneme yap ondan sonra taksi toplat yazık parana ben yaptım o işi o bakımdan yazıktır yani bu arada kenan ben

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ilk önce tanıdığın var ise onun arabasına çık bak piyasaya yaz ayları olduğu için zaten insanlar taksiye binmiyor günü gelicek sadece arabanın yevmiyesine çalıcaksın gaz parasına çalışacaksın kiralık işinde öyle aman aman bir para yok anca plaka sahibi olucaksın ki para kazanasın bizimde ticari plakamız var semtine göre kiralar 3.000 ile 3.500 arası değişiyor plakanın parasını çıkarmak para kazanmak için gündüz sen çıksan gece iyi bildiğin bir şoföre versen 7/24 çalışmanız lazım buda arabanın canını almak demek gecede gündüzde ben çıkarım diyorsan Allah göstermesin gaspçısı var vs. vs. kısaca yapma bence bu mesleği çıtır bir oto yıkama zamanın en geçerli mesleği yanına 2 tanede Türk vatandaşı olmayan eleman alırsın mis gibi çalışırsın ilerleyen zamanda az daha işi büyütüp film cam vb. uygulamalarada başlarsın yada arkadaşın dediği gibi personel servisi yaparsın bide okula bağlarsan iyi para kazanırsın gül gibi geçinip gidersin ama taksicilik yapma derim.

redlinemst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen bende bunu yazcaktım transit sprinter tarzı minibüs alıp iş bulursan minibüsün parasıda çıkar mazotununda çıkar sanada kalır bende bu seneyi bitirince böle bişe yapmak var aklımda,Allah kolaylık versin abi.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redlinemst Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen bende bunu yazcaktım transit sprinter tarzı minibüs alıp iş bulursan minibüsün parasıda çıkar mazotununda çıkar sanada kalır bende bu seneyi bitirince böle bişe yapmak var aklımda,Allah kolaylık versin abi.
    eger bu işi yapmaya karar verirseniz sorularınızı cevaplandırıcak birisiyle iritbat kurmanızı saglayabilirm.

redlinemst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gnkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger bu işi yapmaya karar verirseniz sorularınızı cevaplandırıcak birisiyle iritbat kurmanızı saglayabilirm.
    Teşekkür ederim,şu anlık okulum var son seneye geçtim hayırlısıyla bitince kafamda var böle bişeler o zaman bi gelsinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı peşin para almadığın sürece bir karı yok o işlerin dayım personel taşımacılığı yapıyor 4 kişilik bir aileler kıt kaanat geçiniolar yoksa düşünmedim değil

Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapma kardeşim belki heveslisin ama bence başka bi taksiyle biraz deneme yap ondan sonra taksi toplat yazık parana ben yaptım o işi o bakımdan yazıktır yani bu arada kenan ben
    kenan'ım senin olduğunu biliorum zaten direk balıklama atlamam araştırıorum şuanda

bu arada hayırlı olsun yiğen erkek geliomuş

Alıntı Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ilk önce tanıdığın var ise onun arabasına çık bak piyasaya yaz ayları olduğu için zaten insanlar taksiye binmiyor günü gelicek sadece arabanın yevmiyesine çalıcaksın gaz parasına çalışacaksın kiralık işinde öyle aman aman bir para yok anca plaka sahibi olucaksın ki para kazanasın bizimde ticari plakamız var semtine göre kiralar 3.000 ile 3.500 arası değişiyor plakanın parasını çıkarmak para kazanmak için gündüz sen çıksan gece iyi bildiğin bir şoföre versen 7/24 çalışmanız lazım buda arabanın canını almak demek gecede gündüzde ben çıkarım diyorsan Allah göstermesin gaspçısı var vs. vs. kısaca yapma bence bu mesleği çıtır bir oto yıkama zamanın en geçerli mesleği yanına 2 tanede Türk vatandaşı olmayan eleman alırsın mis gibi çalışırsın ilerleyen zamanda az daha işi büyütüp film cam vb. uygulamalarada başlarsın yada arkadaşın dediği gibi personel servisi yaparsın bide okula bağlarsan iyi para kazanırsın gül gibi geçinip gidersin ama taksicilik yapma derim.
    kardeşim oto yıkama yıllardır düşündüğüm bir iş çok samimi arkadaşımız dostumuz yapıyor ve yanında 10 kişi çalışıyor yani küçük bir yer değil onunla devamlı irtibat halindeyiz hiç gitmesem 2 gunde bir gider takılırım orda ama inan bir laf vardır ya dışı seni içi beni yakar diye aynen o iş öle bir iş dışardan bakınca güzel iş gibi geliyor ama aslında değil

ramo si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafık çekılmez eser beaww baska alternatıf düşün

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu zamanda bayan kuaförü olmak varmış

ozzi41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu zamanda bayan kuaförü olmak varmış
    kesinlikle katılıyorumm

paraya para demiyorlar yapılan tüm işlemler çok pahalı ve müşteri çokk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)