|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
arkadaşlarr denizlide 1996 model kırmızı hb vti war sanırım araba adanadan geldi bilen arkadaşlar warmı aracı şu an ki plakası 20 f sonunu bilmiyorumm arçta 4 2 1 headrs önler koni simoto hava filitresi war süperspirt eksoz war.. 150 km de kasada kaza yok bi kaç yerinde lokal boya war 17 ye bıraktı sizce napmalıyım
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: EK4 Vti-Ae86-E30 318is Coupe-E39 528ia-1.3cdti
|
Kutuna git bence.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
ne gibi....
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: HONDA VTI JRSC citröen c3
|
kardeş kafanı karıştırmak gibi olmasında 96 vtı 17 lira verene kadar 94 eg si alıp turbolasan o paraya denk gelir vtı lar peşinden ağlasın
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: oda olur bir gün inşAllah
|
arkadaş vtı istiyo eg nere ek nere kardeşim vtı güzeldir link varsa paylaş bizimle bakalım nasıl durumu __________________________________ lailaheillallah muhammeden resulullah http://www.kandemiriletisim.com/ yusuf 532 763 53 60 GTR |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ..40
|
bencede vti
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 11 polo tdi
|
dostum o arac adanada dııldı mersındeydı burda mersın unıversıtesınde okumustu arkadas bıldıgım kadarıyla temız bır aarac dı gıdısı guzeldı ama kasasını bılemem
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Tunca'nın arabası sanırım. Geçmişini bilmem ama sahibi efendi bir insan arabayı hor kullandığını sanmıyorum. Güzelce baktırırsın içine siniyorsa alırsın. biz buradan doğru pek bir şey söyleyemeyiz. Para senin zevk senin. Sen nasıl mutlu olucaksan onu yap dostum. Hayırlı olsun şimdiden
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
hatta bır dk fotografları olması lazım atabılırm ıstersen
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: -
|
fena değil gibi baktırılıp alınabilir mekaniğine,kazasıda yoksa tamamdır
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
güzel araca benzıyor..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
arabayı bılıyorum kullanmıslıgım var
guzel ve temız bir araç tavısye ederım.
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
arkadaşlar olursa yarın baktırıcam araca benim baktıgım kadarıyla araçta kaza yok sadece kapıda boya war ön tavan bagaj boyası orjinal beni düşündüren tek konu eski 106 gti yım kadar aracın yürümemesi beni tatmin etmemesi düşündürüyor hatta bugün proshop hilmi abiyle knştumm 106 gibi yürümez dedii bilmiyorumm ne yapacagımı kafam karıştııı ep3 düşündüm ama wergi ve yakıtı beni aşıyorrr çarasiz bir hal içersindeyimmm anlıyacagınızzz
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
ewet araç fotodaki araçç
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: oda olur bir gün inşAllah
|
yürütmeyi bildikten sonra yürür neden yürümesin
106 güzel araçtır iyi gider az parayla çok iş yaptırabilirsin 106 gtı'a ama gokart aracı gibidir vtı bildiğin arabadır geniştir ailecede biryere gidebilirsin vtı çok parayla anca çok iş yapar çünkü modifiye parçaları neredeyse 2 kat daha pahalıdır 106gtı'ın modifiye parçalarına göre __________________________________ lailaheillallah muhammeden resulullah http://www.kandemiriletisim.com/ yusuf 532 763 53 60 GTR Son Düzenleyen YUSUF; 14-07-2010 10:45. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Kesinlikle Katılıyorum. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
dun aksam wekoo
ıle baya bır sohbet ettık de bende almayı dusunuorum tek kapı ama cok problem olurmu aılemle fılan da bınıyorum gercı bı tane daha arabamız var ama sıkıntı olrmıkııı dusundurmuyor dıııl ınsanı :/ |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
araclar sağlıklı ise fıltre egsoz headrslı vtec ile fıltre egsoz chıp tımınglı 106 yakın gıder uzunda vtec kısa mesefade 106 alır. ( ciğere göre değişiyor )
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |