forum güzel çalışıyo şuan ama facebook gitti bende :s yaz geldi iice kafayı yedi olmuyodu bişi
Printable View
forum güzel çalışıyo şuan ama facebook gitti bende :s yaz geldi iice kafayı yedi olmuyodu bişi
Sorun sıkıntı yok hız güzel.
Ben giriyorum facebook, ve bilimum adreslere sitede iyi hızlı, sizlerde problem var :(
ya bende mi bi cinslik var ,her yer eskisinden hızlı ve iyi , cenabet de değilimki :D
ev telekom a 5 dakka lık yürüme mesafesinde ama intern mort dayancam kapılarına :D
Bende gayette hızlı 30RTurkey gibin :D
ışıkları yanıyo olabilir :d
Ertesi gün ki manşetleri gördüm sanki :D
MANŞET 1
TechTurkey.com'a giremediği için telekom'un kapısına dayanarak internetini istedi!
MANŞET 2İnternet'e giremedi Telekom'a dayandı, 12 Yıl isteniyor
MANŞET 3
Telekom'a şok saldırı, dün gece saat 11 sularında interneti kesildiği için Telekom'a Saldırı düzenlendi.
MANŞET 3
TechTurkey.com'a giremedi 12 Yıl Hapis İle Cezalandırıldı
hahahahah! :D
ahahaha :D:D
Fena değil bende...
ben dün gece internetim cok yavas diye arıza kaydı birakmistim ttnete demekki hatta bisi yokmus :D
ara sira baska sitelerede girmem lazim sanirim hahaha :D
Genel bir sıkıntı,yurtdışı hatlarında dalgalanma var telekomun.Araştırdığım kadarıyla tech in sunucusu almanya netdirect sunucuları omurgasında,şuan almanya ile olan paket alışverişleri dc ye ulaşmadan büyük kayıp yaşıyor.O yüzden dalgalanmalar oluyor.
Bilginize
Büyük konuştum sanırım, http://img180.imageshack.us/img180/6969/adsztkm.png aman tanrım!! :(
direk giremiyorum 4-5 kez F5 yaparak giriyorum ve 5 dk önce yine öyle oldu bi kac gündür aynı sorun var fakat sadece techturkeyle alakalı deilde ttnetle alakalı olabilir
sayfaları aşşağı çekerken bi yavaşlık var
güzel güzel...
ara sıra kitleniyor site..