|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
Arkadaşlar Garanti bankasıdan gelir güvencesi sigortası yaptıran ve yararlanan var mı aranızda?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
çalıştığın iş yerinde 6 ay çalıştıktan sonra. senin isteğin olmadan çıkartılırsan 6 ay banka sana 330tl aylık maaş veriyo. sende 12 ay boyunca 12 tl ödüyosun bankaya.
eksisi yok bir nevi güvence __________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
bu kredi kartı ödeme güvencesi ile farklı şeyler sanırım ?
__________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
ben nezaman müşteri hizmetlerini arasam. bunu yapalım mı falan diye söylüyolar. ama bana bahsettikleri rakam 10.000 tl ler. 10.000 tl ye kadar olan borçlarınız ödenir falan diyor, her seferinde anlatıyor ama ben dinlemiyorum, gerek yok deyip kapatıyorum
sizin bahsettiğinizle aynı şey mi bilmiyorum.
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: '07 207 GT & '11 CORSA D
|
http://www.garanti.com.tr/tr/bireyse...uvencesi.page?
arkadaşlar garanti bankasında calısıyorum,detaylı bilgieri linkte belirttim,en cok yaptıgımız sigortaların basında geliyor gelir güvencesi sigortası...inceleyin yine yardımcı olmaya çalışırım... __________________________________ BAŞTAŞ PERFORMANCE |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bende yaptırdım bu sigortadan. allah korusun işsiz kaldığımızda kredi kartını ödeyememe gibi bi durum olduğunda banka devreye giriyor.veya işsizlik maaşı gibi bi ödenek sunuyormuş.tam anlamamıştım ama iyi birşey olsa gerek
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
kardeş bi pm atta ne oldu anlayalım,yardımcı olabilecegim birşey varsa halledelim...
__________________________________ BAŞTAŞ PERFORMANCE |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
ben eşime yaptırdım eşim şu anda işsiz iki ay geçti zırnık alamadık. ve resmen enayi yerine alınıyorlar. bütün evraklarım tamam haftalarca bekliyorum. ailem le bu kadar muhabbet etmiyorum müşteri temsilcileri ile ettiğim kadar.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
kardeşim 2. ay bağlaması lazım maaşı,biz her işsiz kalma başvurusunda 1 ay bekler 2. ayda eğer kişi işsizliği devam ederse maaş bağlıyoruz,şubenle hiç görüştünmü?şubede emeklilikten bu sigortalarla ilgilenen temsilciler var direk onlara git,telefonla falan uğraşma...
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 182B6
|
valla bu konu ile alakasız ama izmir-bostanlı şubesinden sanal pos için başvuru yaptım. 7 ile 15 gün arasında çıkar dediler. 5. hafta bitiyor bütün evrakları ve ödememi yapmama rağmen geçen haftadan beri bugun yarın diyip erteliyorlar bunun nedeni garanti bankası mı yoksa şube mi? bileniniz varmı acaba.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
dostum alayına gittim ama inanılmaz bir prosedür, hata ve bezdirme plitikası. bu hataların hepsi alehime. banka hata yapıyor ben çekiyorum. pm attım detaylı şekilde. günü gününe ödediğim primleri dikkate almayıp poliçemin geçersiz olduğuna dair üç kişi tarafından imzalanmış mektup gönderiyorlar. hiç mi kontrol eden yok sorgulayan yok. 18 ay ödme yapmışım bana yeterli prim sayınız yok diyorlar. yanlışlıklarını kabul ettiler ama özür asla etmediler. k.kartı borcum için her gün faiz işliyor fakat hakkım olan parayı almak için haftalarca bekletiliyorum.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Göktan, yarın şubeye gidiyorum ve cıngar çıkartıyorum dostum. İnşallah işe yarar da biz de paramızı alırız. Bu arada eylül gibi Antalyada olucam elimde otto son suturucu var ihtiyacın varsa onu da senin gti ya hediye edeyim
ilgine tekrar tşk.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
geçen aradılar yaptırdım 10bin tlye kadar bi kaç bişey güvence veriyolar unuttum ne olduğunu telefonda iyi bişey gibi gelmişti
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
kardeşim ne demek elimden keşke daha fazlası gelseydi,yarın eşinle beraber gidin ama şubeye,,,ne zaman istersen gel antalyaya herzaman beklerim telefon etmen yeter,,,yarın benide haberdar et olurmu durumdan...
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:25 ::::

sizin bahsettiğinizle aynı şey mi bilmiyorum.