|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: :)
|
İyi akşamlar.Sahibindende bi ilan dikkatimi çekti.Oto yıkama işine girmek istiyorum.İlandaki oto yıkamayı forumda tanıyan var mıdır?Burayı devralsak para bırakır mı?İşi yürütmekte zorlanır mıyım?Biraz bilgi almak istiyorum bu sektör hakkında.Çok büyük bi gelir beklentim yok.Hiç olmassa askere gidene kadar kendi işimi yürütür kendi paramı kazanırım diye düşünüyorum.İlandaki fotolarda gri ies te cem abinin eski Baris nickli barış abininde şuanki aracı diye biliyorum.Barış abi sendende yardım bekliyorum.Nasıl bi mekandır.İşlek bi mekan mıdır bilginiz varsa yazarsanız buraya iyi olur.
Bu sektör hakkında bilgisi olan yardım ederse sevinirim.![]() http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...edeniyle/detay |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
oto yıkamada iyi iş var bizde acacaktık sonradan halı yıkama actık
dukkanın yeri guzelse iyi ekmek yersin..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: En iyi yerli 89.2.0 taunus-94 kartal s -Mz ETZ 251(sold)
|
Wallahi sanırm çok olmadı açılalı fakat şuanki müşterileri sabit kalırsa bile bayağı bir ekmek yersin bence hatta +1 müşteri bnde warım yani burdanda gelen gidenler olur çark döner diye düşünüyorum
__________________________________ Teknosay teknik servis hizmetleri Para sayma ve evrak imha makinalari türkiye distribitörü.. http://www.teknosay.com/
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Bora
|
bugün 20nin üzerinde araç yıkadı öyle söyliyim sana çıkmaz sokak olmasına rağmen...ama bu işler emek istiyo tahmin edersin...habip öyle bi araba yıkarki insan arabasını tanıyamaz cidden bi kere daha sever heveslenir arabasına
...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
haklısın kardesım.. kapıda araba yatacagına bir işin olması cok daha iyi.. işini güzel yaparsan illaki ekmek yersin hakkında hayırlısı neyse o olsun..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Teşekkürler abi.Pek fazla bi deneyimim yok aslında bu iş hakkında ama severek yapıcağım bi iş.Bu hafta olmadı önümüzdeki hafta gidip bi görüşelim.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
barış bende götüreceğim arabamı buraYa. merak ettim burayı sen tavsiye ediyosan vardır bişey
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
acele etme şöyle 3 4 gün hatta 1-2 hafta ıncele onunden fılan gec dukkanın.. benden sana tavsiye..
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
Ben etsemde peder bey etmez.Çakal kendisi bi pazarlık yapar insanı malını satmaktan usandırır.35 yıl gibi bi esnaflığı var.Şuanda devam ediyor.Onun kafasına yatmazsa olmaz zaten bu iş.
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Adres çok basit ya pm atıcam şimdi sana yardımcı olurum.birazda yıkamadan anlarım daha önce ufak bi tecrübem oldu onlarıda anlatırım barış tanır bilir onları yardımcı olur sana hertürlü
__________________________________ Teknosay teknik servis hizmetleri Para sayma ve evrak imha makinalari türkiye distribitörü.. http://www.teknosay.com/
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Bora
|
![]() Engin çinili camii'nin karşı sokağından gir dümdüz yürü köstenceye doğru o sokağın sonunda,gel hastası olursun bırakamassın
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
![]() Adres içinde ayrıca teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Ömer msj kutunu boşalt
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:25 ::::

Bu sektör hakkında bilgisi olan yardım ederse sevinirim.