kankam 106 ya si motoru koymuştu mantar aga hemde ex blok üzerine koymuştu. mantar aga gidince usaya bende takip edemedim :D
Printable View
ex blok ustunde dohc kapak nasil fentezi yahu :D
mantar ağa ise normaldir :D
inşallah yarar rengarenk ama bozmasın seni :)
eheehhehe eyvallah yarar tabi yarar da sanki çok sert olucak gibi tam drift arabası şekli
artık biraz yumuşak coil springs seciceksin heralde
yoksa patinajdan hiç yol alamayabilir:)
Şahindeki kadran ne kadranı??
slm arkadaşlar çok şükür bitirdim arabayı sadece s300 beyin ayarı kaldı onuda ankaradan utku kardeşim ayarlayacak ondan sonra sorun yok
inş ankara yarışlarınada girecegiz
Gökmen abinin öle bi projesi ne ara oldu cem abi benim haberim yok mantara Peugeot konusunda en yakın kişi olarakdan? :) bikaç yıl önce Citroen AX e SI motoru koyuldu(sadece koyuldu oda) o araçda sebo nun şu anda CustomGarage da duruyor sebonun hayali onu tamamlamak ama Allah bilir ne zaman, Mantardan 106 ya SI motoru koyan yada düşünceli birisi çıkmadı, bi ara ben B16 koymayı düşündüm(2007de) oda aracı kesmek gerekiyordu ben yanaşmadım.
Ha bide SI tesisatı kullanmayı planlamıştık tesisat hazırdı ama yapıcak delikanlıyı bulamamıştık, o zamanlar beyin sıkıntısı oldugundan dolayı gökmen abi öle bişeye kalkışmıştı sonra yollarımız kısa süreli ayrıldı öle kaldı zamanlada pug lar için beyin çıktı vs vs :)
Ne var kanka 900kg orjinalden 160 hp bunu yükleyip 200 hp alıp yada turbo yapsan hardcore mature ne ararsan olur içinde :D ama o zamanlar yürek yoktu böle bişeye şimdiki aklım olsa gözüm kapalı evet derdim mantarın teklifine:D