|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FD6
|
Winamp kuruyorum sorunsuz kuruluyor,
çalıştırmak istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum ve winamp arayüzü asla açılmıyor. işletim sistemi win 7 64bit bilgisi olan var mı? çözüm nedir? (setup dosyasını çalıştırırken uyumluluğunu vista service pack 3 olarak seçiyorum)
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Hatada script 'de sorun olduğu yazıyor Abi. Yükleme sırasında default bir tema seçerek devam eder misin...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
tema seçmiyorum ki
default olanı işaretliyorum zaten __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Çıkan pencerede onlardan bahsediliyor kanımca. Mouse 'un sol tuşuna basın ve devam edin diyor denediniz mi ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
64 bite uyumlu winamp yükle ya da kuracagın yer x86 olsun
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
3ncü yüklemem de ancak sordu hangi skin istiosun diye..
klasik skin seçtim oldu.. teşekkürler __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|