yemısım burgerı :D
Printable View
yemısım burgerı :D
Yaw ben spora mac panora'ya gidiyorum. Açık havuza girdim bugün. Havuzu bacaların yanına yapmışlar, yada bacaları havuzun yanına yapmışlar... Neyse. 1 saat boyunca sürekli patates ve köfte kokuları ile yüzdüm, canım çekti.
Yaw bişi olmaz moruk
cig kıymaya gelene kadar mayonez var onun içinde o daha saglıksız :)
geçmiş olsun
fast food yemeyin arkadaşlar kebap yiyin:)
Bişi olacağından değil, benim miğde ne şeyler gördü de bozulmadı. Benim tek merka ettiğim bu köfteyi ızgarada kızartmıyorlar ki. Yürüyen bir banda koyup ateşle yakıyorlar. Nasıl becerdiler çiğ yapmayı? Alete bir uçtan sokuyorsun, diğer uçtan çıkıyor.
her gördügümde girmek istiyorum tükkana ama bi kısmet olmadı burger king
bizim ofise çok yakın turan güneş teki burger king
gece geç saatlerde bizde bişiler alıp yerdik ama artık yememe zamanı gelmiş
en iyisi esattaki aspava cılar :D
Keşke aspava yeseydim. Hassas'ın oradaki en sağlam ve temiz aspava valla.
gürsel abicigim en çok yidigim şeyi yememe sebebiyet verdin :D:D en azından bi süreligine :D
bu aralar bende cok ayar olmaya başladım burger king e büyük seçim istiyorum diyorum
doublex kesiyorlar bigün tepem attı dedim büyük dedim niye dublex kesildi yok içeçeği
küçük verelim bilmemne dedim benim ağzımdan ne cıktı böyle bi durum olmadığı için cok
büyütmemiştimde bu büyütülmiycek gibi değil geçmiş olsun cok...
bende mc de bulusma var sandım baslıgı gorunce :D
gecmıs olsun ya cok kotu gorunuyo ıyyy
Sızı sıkayet etcem deyıp ters gitseydiniz 1sene bedave menü yerdiniz hatta hisse bile verirlerdi :D Bu resimlerin yayılması burger king için prestij kaybı sonuçta...
biraz bulgur ekleyip 20 dakika yoğursaydın, al sana u.k. çiğ köftesi
Kötü bir tecrübe olmuş.
Memleketimin bu kadar güzel yemekleri varken fast food yemeyin arkadaşlar.
Bi ıslak hamburger olaydı fena mı olurdu:hehe:
fast-food yememeye gayret edin inanın iyi değil
ben çiğ et hele hele pişmemiş kıyma çok severim valla her türlü gideri var :D
su olay amerikada olsa ulke calkalanirdi heralde.
o hamburgerden 2 3 isirip bide zehirlendim die hastaneye git ustune de adamlari mahkemeye ver, ole bi tazminat alirsin ki heralde omur boyu bidaha calismak zorunda kalmazsin. TR de anca gerizekali moduna gecip aa nerden aldiniz vs der sonra da ozur dilerler