|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Saplamalık Budaklı Meşe Odunu,Turbo Kızılcık Sopası,
|
Almayı düşündüğümüz 2008 model 3 kapı grande punto 1.4 t-jet var. Fakat arabanın ön camı patlamış. Bir iki tane de kaportada yapılacak işlem var. Kaskosu devam ediyor mu bilmiyorum ama kaskosuz gibi düşünürsek, bu camın bize çıkartacağı masraf ne olur?
Ayrıca, satıcıya güven olmaz malum, arabayı ben görmedim fakat babam görmüş, cumartesi günü bakmaya gideceğiz. Neresine bakalım bu arabanın? Grande Punto sahiplerinden özellikle yardım bekliyorum. __________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
Son Düzenleyen Parsia; 15-07-2010 22:43. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Garantiyle patlak camın ne alakası var?
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
konuyla alakalı cevap verecekseniz verin, yoksa karışmanıza hiç lüzum yok bence. Ayrıca yanlış yazmışım, sabahtan beri milyon şeyle uğraştım, kasko diyecekken garanti demişim, aşağılamanıza da lüzum yoktu.
__________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Aşağıladım mı ben şimdi?
Düzgün okumanı tavsiye ederim ,sana ters cevap veren yok sende ters cevap verme. Bak yazarken hata yapmışsın , hatanı düzelttin farkedipte.. __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Hem yardım istiyorsun hem 2. mesajda böyle birsey yazıyorsun. Yanlıs yazdıgını da onaylıyorsun üstüne. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Neyse tatsızlığa gerek yok durduk yere. Sert çıktığım için kusura bakmayın ama uslübunuz biraz sert göründü bana.
__________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Grande Puntoya gelecek olursak bu devirde öyle sagına soluna bakarak araba alınmaz.
Yetkili serviste expertiz yaptırmanızı tavsiye ederim, motoruna kaportasına ve aracın Fiat servislerindeki gecmisine iyi bakılmalı. Serviste cam fiyatı da alabilirsiniz. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: subaru wrx
|
siyah hasarlı 1 tane var ondan bahsediyorsan sahibinden.com da satıcı soru işareti ayrıca plaka olmadığına göreçekme belgeli ve pert kayıtlıdır iyice baktırmak lazım
ilan bu : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8313276/detay? |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Bahsedilen araba buysa 10-12 lira altına kimse vermez cam ve kaportadaki hasarlar icin...
Kesin baska seyleri cıkar altından. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
bu araba dönmüş belli sol ön tekerdende bişe var sis ve davlumbaz yok ön sol teker biraz geride duruyor bende bu araç için aradım 10 kere hep meşgul telefon
bu ilanda daha cok resim var http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8313276/detay? |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Bu adamın ilanlarını inceliyorumda pertlerden ucuz ne iş acaba ?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
hepsi pert orasını burasını düzeltiyo çıkma parça takıyo ilan veriyor
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: i-30
|
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]()
Otomobil: b5
|
bişey ifade etmeyebilir ama aracın fotolarının çekildiği yer ikitelli atatürk sanayi gibi,bu benim midemi bulandırırdı
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
bilmiyorum bu araba mı, babam bakmıştı çünkü, nerden baktın diye de sormadım akılsız kafam
cumartesi günü gidip göreceğiz bakalım, yarın babamdan da detaylı bilgiyi alırım bu araba mıydı diye. neyse, teşekkür ederim herkese, bu bilgiler yeterli oldu benim için. zaten peder beye alacağız arabayı, 2 kapı istemiyordu o yüzden. ama gene de bakmakta yarar var, hiç belli olmaz ne olduğu. çünkü bizzat babamın yengesinden tanıyorum, kadın bayağı zengindi, 2 scenic, 1 civic, 1 micra, 1 mersoyu sırf ufaktan kaza yaptığı için satmıştı. öyle matah kazalar da değildi. gerçi bu gösterdiğiniz araba galericiden, malum adam düdüklemeye yer arıyorlar genelde. neyse görüp bakıcaz bakalım, hayırlısı olsun.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ...
|
araba resmen fotolardan bellı bı lastık onde bı lastık arkada...bosa para baglamayın yazıktır..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
İlandaki araç pek hayırlı durmuyor şahsen..Tavan ve kaputta ezikler var,sol kapı direği aynı sekilde,sağ arkada,sol arkada hasar var arka tamponda ceki demiri takılı duruyor vs vs...
Pek bulasmayın derim bendee
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
evet burdan anlıyoruzki üzerine para verse adam alınmayacak bi araba
dua edeyim de bu araba olmasın bari, sevinmiştim negzel bizim peder de hızlanmaya karar verdi diye
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
GP-T-Jet çok yakıyormuş kullanmadım bilmiorum ama kullanan arkadaşlarım öyle diodu. Ayrıca aldığın araca kasko yaptırırsın yılda 1 kez cam değiştirme ücretsiz hasarsızlıkda bozulmuyor.
Bu araç hakkında yorum yapamam resimde pek bişi göremedim ben belki sahabh mahmurluğundandır. Şayet aracın sadece ön camı ve kaputtaki ufak tefek göçükler ise fiyat bence makul. Ancak takla makla var diyorlar gene 1 baktır keyifli araçtır ama __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:27 ::::

cumartesi günü gidip göreceğiz bakalım, yarın babamdan da detaylı bilgiyi alırım bu araba mıydı diye. neyse, teşekkür ederim herkese, bu bilgiler yeterli oldu benim için. zaten peder beye alacağız arabayı, 2 kapı istemiyordu o yüzden. ama gene de bakmakta yarar var, hiç belli olmaz ne olduğu. çünkü bizzat babamın yengesinden tanıyorum, kadın bayağı zengindi, 2 scenic, 1 civic, 1 micra, 1 mersoyu sırf ufaktan kaza yaptığı için satmıştı. öyle matah kazalar da değildi. gerçi bu gösterdiğiniz araba galericiden, malum adam düdüklemeye yer arıyorlar genelde. neyse görüp bakıcaz bakalım, hayırlısı olsun.