User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Ford Focus 1.6 Ghia Bilgi

caglarcb
    Misafir
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kabul etmesın kardesım sonra kendı arar gelın dıe satsaydı ıyı paraya satmıs olcktı cunku.. acelen yoksa bekle cunku suan 20000 tl ye kdr olan araclar bıle pıyasasından 2000 tl daha pahalı eger aklına takılan bırsy olursa focus ıcın ozeldende msj atarsın
    Sağolasın, zaten seni de aracınıda görüyorum cihangirlerin otaraflarda oturuosun sanırım. Bi arka mahallemde

Alıntı dragonflydesing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı aracın 2000 model 2.0 sedanı vardı dayımda,deri koltuk,ahşap konsol kaplama,6lı cd-changer gibi özellikler mevcuttu döneminin çok dolu bir arabasıydı,hala bir çok araca göre çok doludur,zetec motorlardan ben çok memunum,performansı çok mükemmel sadece ford'ları yavaş kullanmayın yeter ,bakım yaptırmadığınızda sizi hemen yolda bırakan motorlardan değildir,yakıt tüketimi iyidir diğer 1.6'lara göre,bana göre bi eksisi yok gibi sadece bakımını çok geçirmeden yapıtırırsan istediğin gibi hiç sorunsuz kullanabilirsin,konforu mükemmeldir şehirler arası yollarda daha çok farkına varırısınız ses sistemide çok iyidir sony ses sistemi vardır üzerinde,ghia'lar ayrıca gizli özelliklerede sahiptir,yanlız ilandaki araç ile diğer 1.6 ghia'ları karşılaştırırsak aynı fiyatlara daha iyilerini bulabilirsiniz
    Bu forumu bu yüzden seviyorum. Teşekkürler..

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jsrcb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu forumu bu yüzden seviyorum. Teşekkürler..
    Bir şey değil,herzaman yardımcı oluruz ,diğer marka araçlar hakkında bu kadar bilgi yada deneyim sahibi olmayabilirim,ama ford benim alanıma giriyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)