geçen sene ordaydım sessiz sakin bi yer tekne turuna kesin katılın koylar mükkemmel oluyor ve şeytan sofrasının manzarası gerçekten eşsiz![]()
tekne turunda deniz kestanelerine dikkat edin. ayrıca koylarda verilen molalarda yanınıza yaklaşan küçük kayıkta satılan yarım kavunun içine koyup servis edilen dondurmayı kaçırmayın. Ayvalık çarşısında meşhur kurabiyeciden sakızlı kurabiyenin tadına bakın.
Kardeşim benim burhaniyede yazlıgım var
sarımsaklı da az ilerisi zaten
tavsiye ederim sarımsaklı nın da koyu güseldir denizi iyidir o bölgede gidilcek yerlerden dir
hemde gezersiniz biraz arabayla gidicekseniz eger
bir gece cundaya gider balık yersiniz sakızlı dondurma yersiniz
bir gece akçaya gecersiniz şeker mustafa da kokoreç yersiniz sarıkız lokantasında işkembe içersiniz kordonda roma dondurması yersiniz
falan filan işte gezin dolaşın valla hoşunuza gider cok güsel yerler tam kafa dinlemelik
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ben balıkesirliyim dostum balıkesir/sarımsaklı çok güzel yerdir gelmenizi tavsiye ederim hatta yarın oradayım size tavsiyelerim alibey adasının balıkları süper akşam gün batımında süper bir yemek olacaktır ayrıca badavut taraflarınada gezin çok sakin ve yeşil bir yerderdir. Turlara katılırsanız bütün sahil boyunu görebilirsiniz ama tursda verilen yemekler pek iyi değil
Saygılar...
herkese tek tek tşk ederim ilgilerinizden dolayı
heralde tek sıkıntı denizin soguk olması
otel pansiyon ev gibi yerlerin fiyatları nasıldır acaba o konudada bilginiz var mı ?
70 tl günlük şööle eli yüzü düzgün bir 3 odalı ev kardeşim, oda bulabılırsen , sana tavsiyem bir emlakçıya gıt o sana hemen bulur istediğin gibi bir ev kesene uygun şekilde
benim yazlığı ayvalık sarımsaklı da sana önerebileceğim bir yerdir. arkadaşlar zaten açıklamayı da yapmış lar fazlasıyla arkadaşlarında dediği gibi Gossip de uğramadan dönmeinşallah fazlasıyla eğlenirsin kardeşim
şarköy denmiş anılarım depreşti
5 sene önce her hafta sonu şarköydeydim suzuki swift gtı ileehliyetimide orda kaptırmıştım vayy bee
![]()
cunda adasını tavsiye ederim bizde aile buyukleri oraya yerleşir...Giderseniz öğrenci yurdunun oralarda 120 kg 95 yaşında bi amca görürseniz bulaşmayın devam edin başınıza bela olabilir(DEDEM)Lokma yiyin,tekne turuna çıkın,cunda dunyanın en çeşit içki mezelerini bulabileceğiniz yerdir,adanın üst kısmındaki eski kliseleri ve sokakları gezin,ayvalık tostunun dibine vurun,has ve has papalina balığı tadın...
sarımsaklıya gitmedim ama güzel olduğunu duymuştum denizi soğuk o tarafların...
...
Orda tatil yapma imkanım olmuştu.
2 Hafta konakladım ve çok memnun kaldım.
Kesinlikle öneririm cidden çok nezih ve şirin bir yer.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
sarımsaklı kesinlikle tavsiye ederim gerçekten her sene dahada güzelleşiyor bence
o kadar mesajın üzerine birisi beni duydu herhalde ve iş mailime sarmısaklı ile ilgili bu reklam mailini attı. irtibat bilgileri var işinize yarayabilir.
Uploaded with ImageShack.us
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)