|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
Kuranda yazıyor zaten ingilizce öğreniyoruz bol bol kuran okumayı da öğrensekte gerçekleri bilsek ne mutlu olurduk o zaman acaba.
__________________________________ İşsizliğin çok olduğu ülkemizde işçi bulamıyoruz. İşsizlik yoktur şükürsüzlük vardır. |
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: K-B-F series Honda motor co.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ben aslımda yoğum.
|
Bugün hafız bir arkadaşla tanıştım. 3 senesini Kur'an ezberlemek için vermiş. Benimle yaşıt ve şu an liseye kaldığı devam ediyor. Aklıma geldi de imrendim açıkçası.
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Müslümanlık = Terörizm diye bilinmekte . Gerçek bilinse bunun 2 katı hızla yayılır dünyaya.Video da da bi tehdit olarak gösteriyorlar ... yazık
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
dünyada kendi dinini kendi dili dışında benimseyen bir başka millet daha var mı acaba? bi bak bakalım ne yazıyor bi anla di mi. Yok olmaz, günah anca okunur arapçası. ötesi günah zaten. sorgulanmaz, sorulmaz, hem onun üstünü etresi var nasıl çevirecekler türkçeye Kuran'ı. dur ben yine arapçasını okuyayım en iyisi. Bugün cuma bi yasin okuyayım ama hiç anlamayayım yasin suresinde ne yazıyor. olsun varsın orjinal olsun.
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
her yere türkiye bayragı koymuşlar
bizden korkularından altlarına edicekler...
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: ..
|
Ağızlarıyla Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler hoş görmese de Allah nurunu tamamlayacaktır.(SAFF suresi 8. Ayet) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
ne yazikki dini konular yasak arkadaşlar.
Araba forumuyuz __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:34 ::::

bizden korkularından altlarına edicekler...