ozaman hazır oyun konusu medal of honor pasifc asult oyunu olupta bana kargo cıkmayan :D
Printable View
ozaman hazır oyun konusu medal of honor pasifc asult oyunu olupta bana kargo cıkmayan :D
oyunlar kusursuz da modern serisi gibi kısa olmaz inşllhh kapsamlı bi oyun gibi görünüo ama bakacazz beklemedeyizzz
Harika görünüyor,çıksında alalım
en kıl olduğum bölümde brezilya bölümleriydi birde zor da oynamıştım ulan ne kasmıştı beee ama mükmemmel yapmış adamlar
Güzel haber , bayadır yeni oyun yoktu.
Bad Company2'nin grafikleri ve atmosferi COD'un oynanaybilirliği ve senaryosuyla birleşirse müthiş olur.
mw2 ye bayılmıştım.. Bakalım nasıl olucak bu :)
Sniper ghost warrior oyniyan varmı? şiddetle tawsiye ederim kendimi fena kaptırdım yazlıktan donunce oynıyamıom su an geri gidim sapıtıcam gene kaldıgım yerden :D
Buda öncekiler gibi salam bir oyun olacagı kesin çıksada oynasak hemencik :D
üfffffsssssssssss ekran kartını değiştirme zamanı geldi :D :D
ben daha çok hızlı olmaya dayalı FPS oyunları seviyorum görüntüler harika...
aynen yaa şu herifi bi yakalasaydık :D
o dediğini bi daha dermisin ne demek oluyo :hahaha:
oyunlardan esas keyfi almak için senaryosunu ana hatlarıyla da olsa anlayacak kadar ingilizce bilmek lazım :) kelimesi kelimesine olmasa da anlaıyorum o kadar ingilizce :D
o haritada,general shephard ın ordusu makarov un adamlarını ve makarov u halletmek için orda,ama shephard sana bi oyun yapıyo gibi düşün,sen de artık amerikanın düşmanısın. makarovun adamları zaten sana düşman,e amerikan ordusu da sana düşman :D o haritada biraz aşçı bahçıvana bahçıvan uşağa şöför uşağa sonra hepsi uşağa modeli var :D sen makarovu bulup konuşturup general shephard şerefsizini bulmak için ordasıun :)
ben 22 lcd de oynadım keyif aldım, sen 94 ekranda tavan yapmışındır hakan :hahaha:
medaol of'daki grafikler hala aynı hiç bir ilerleme yok bence EA eskisi gibi kaliteli oyun yapmıyor
4-5-6 yı bi solukta bitirmiştim buda oyle olucak.Durun ben yine 6 yı bitirim geliyorum :D
Cod 5 den sonra (Worl At War) modern warfare 2 acayip kolay geldi bana toplamda 3-4 saat gibi bir sürede başlangıç seviyesinde bitirdim sonra en ağır seviyeye aldım ama hiç fark etmedi bölümlerin 2-3 ü harici gerçekten de çok kolay geliyor. Yanlız yeni versiyonun videolarını bir süre önce izlemiştim grafikleri yine konuşturmuşlar. İnşallah zorluk seviyesi artmışdır :) Yanlız herkesin bahsetdiği konsolda daha zevkli olduğu ki yeni versiyonu inşallah konsolla beraber alıp deneyeceğim bakalım nasıl olacak :)
9 kasımı iple çekicez ozaman =)
pc için ne istiyor oyun, bilgisi olan varmı ?
Bi oturuşta bitirmiştik Modern Warfare 2 yi. Acaba multiplayer desteği bunda da olucak mı. Traileri falan izlemedim.
Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Windows Vista ve Windows 7
İşlemci: Intel Pentium 4 3.2 GHz ya da AMD Athlon 64 3200 + işlemci ya da daha iyisi
Bellek: 1 GB RAM
Ekran Kartı: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT ya da daha iyisi ATI Radeon 1600XT yada daha iyisi
DirectX: Microsoft DirectX (R) 9.0c
Sabit Disk: 12 GB boş alan
Ses: %100 DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
Internet: Geniş bant bağlantısı Multiplayer Bağlantı için gerekli Internet