|
|
#1 | |||
![]() |
Selamlar;
SuperOnline 'nın Fiber Internet altyapı çalışmaları hızla devam etmektedir. Fiber internet hizmeti fiber optik altyapı çalışmalarının tamamlandığı lokasyonlarda verilmektedir. Fiber internet hizmetimizin verildiği lokasyonların güncel bilgilerini SuperOnline 'nın internet sayfasından takip edebilirsiniz. Bulunduğunuz bölgeye fiber internet hizmetini talep etmek için aşağıdaki linkten Ön Talep'te bulunabilirsiniz. Lokasyon seçeneklerinde bölgeniz yoksa "diğer-diğer" seçenekleri ile formu tamamlayabilirsiniz. http://www.superonline.net/bireysel/...u/basvuru.aspx Talepte bulunduğunuz lokasyonda fiber altyapısı tamamlandığında sizinle irtibata geçilecektir. Arkadaşlar bu ön formu doldurarak bulunduğunuz bölgeye Fiber Bağlantıyı istemiş bulunuyorsunuz... * Keyifli Dakikalar... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: gti
|
superonline fiber kullandıgıma bin pişman oldum ttnet yawaştı ama hiç kopmazdı mubarek. fibere geçtik zırt pırt kopuo gidio haydaaa git kapat aç kablo çek tak mak bekle
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
50 küsür para veriyorum telekoma ciddi anlamda rezalet ötesi baglantım var TT de bile zorlanıyor sayfaları açarken yaka silktim resmen 56k bile daha hızlı yemin ediyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
superonline fiber bağlantıyı çok öven kişi duydum şahsen başvurdum ama bi gelişme olmadı. daha çok siteleri tercih ediyorlar altyapı kurmak için
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
bende de fiber var..memnunum arada bi kopuyor ayar ediyor ama ttnetten iyidir.
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
ttnet rocks
ne bağlantım kopuyor ne hızım yavaş
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 958 3.0d
|
Türksat-Uydunet iyidir...hizmetide iyi arıza da pek olmuyor..olsa bile 5 saat içinde ekip gönderiyorlar..
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
özgür sen şanslı azınlıktasın o konuda __________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: r11(rahmetli)...105 hplik bişe...
|
süperonline ı ben de düşünüyorum ama kopuyorsa büyük sıkıntı
malum ben beklerim ama müşteri beklemez ...
__________________________________ şşşş...seSSiz...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Kopma vs sıkıntı yaşandığını duymadım ancak faturalar hakkında şikayet duydum.
Yakında 10 Mbps Limitsiz FİBER 'e geçmeyi düşünüyorum ancak daha bulunduğum bölgede hizmet vermiyorlarmış. TTNET 'den daha iyi olduğu gerçek. 8 Mbps ile oyalanırken SuperOnline 100 Mbps hizmet veriyor. Zamanla bu sorunları çözerler... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: civic
|
fiberi bekliyorum ama ttnet dende hız harici pek sorunum yok. Kesinlikle kopma gibi bir olay olmuyor bende
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ısrarla talepte bulundum.dün itabari ile başladılar çalışmaya fakat keşke başvurmasaydım.adamlar patlatmadık su borusu bırakmadılar.duşa girecem su yok.lanet olsunnn. ama çok hızlı çalışıyolar 5-6 tane iş makinası 15-20 kişilik bir ekip.çokta kordine çalışıyolar.helal olsun
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: i-30
|
talepten sonra bir kaç kez daha arayın geç gelebiliyorlar..
ben nerdeyse ilk çıktığı günden beri üyeyim ozaman quicknetti superonline bile değildi ![]() ben gayet memnun kafasına esince haftada 1-2 maksimum oda koparsa __________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
fiber gayet başarılı ...
ttnet fiyatlarıyla fiber bağlantı kullanmak ayrı bi güzellik
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Anasını sattığımın fiberini 100m uzaktaki 4. etaba bağladılar ulan burada yok anasını satim ya
__________________________________ http://i41.tinypic.com/2r7599z.png
Do you have blue underwear -I Have Bro ![]() I want you to make love like an animal,not human -Always Bro ![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
Konuyu açtım ki bunu çözmeyi hızlandıralım. Verdiğim linkten ön başvuru yaparak bulunduğunuz yere Fiber bağlanım işlemini hızlandırabilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
ben de geçen haftalarda geçtim fibere. evde limitli kullanıyorum, film falan indirmediğim için hızını pek hissedemedim açıkçası. kopma olayı haftada 3-4 kez oluyor.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
superonline fiber var 10mbit, hic bir kopma yasamiyorum, tek slorun fatura odemede gecikirsem hemen kesiyorlar
![]() 1.1 MB/s hizla indirmenin keyfiyse harika sinirsiz 50 lira veriyorum, ilk 2 ay 10 liraydi..
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: VW
|
adsl le ayni paraya 10 mbit baya guzel, hizi falan sorunsuz kopma problemi de bizimkinde hic yoktu.
ama 15 liraya sinirisiz ve suratsiz (512) kabloneti tek geciyorum aylardir modem 1 kere kapanmadi internet 1 saniye kopmus degil
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |