|
|
#1 | |||
![]() |
show tv'deki ateş hattı programında reha muhtar prens charles'ın müslüman olduğu yönündeki söylentileri eleştirmektedir. konuyu diyanet işleri başkanıyla tartışmaktadır:
-efenim prens charles'ın müslüman olduğunu söylüyorlar. peki ama öyle bir adamdan müslüman olur mu? -olur tabi neden olmasın? -ama efenim nasıl olur? -reha bey siz müslüman mısınız? -tabi müslümanım efendim. -siz namaz kılıyor musunuz? -hayır. -oruç tutuyor musunuz? -hayır. -içki içiyor musunuz? -evet. -e sizden nasıl müslüman oluyorsa, ondan da en az sizin kadar müslüman olur. muhabir: müslüm bey, hakan taşıyan için arabeskin yeni peygamberi diyorlar. ne diyorsunuz? müslüm gürses: ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum. zamanın birinde istanbulda pastahaneleri teftişe giden müdürün biri pasta ustasına sormuş: "bu pastalara hangi yağ kullanıyorsunuz"? demiş. usta da "sana koyuyoruz efendim" demiş. müdür de demişki: "bende bütün pastacılara söyleyim bundan sonra "sana koysunlar"... atih altaylı, erman toroğlu için fa: "o kabzımal futboldan ne anlar ki" deyince ea: "ben eski futbolcu ve hakemim futboldan anlarım, kabzımalım hıyardan da anlarım" sevgili okulumun(!)aptal asistanlarından biri, okulu uzatan bir arkadaşın, finalde yanına gidip -eşşeği bile bağlasan buraya dört yılda bitirir, demiş. arkadaş da, -o eşşeği iki yıl daha bağlayın hocam, asistan olur!!deyip lafı gediğine oturtmuştur karsi masada oturan kizi gece boyu alenen kesen kisi en sonunda kizi getirtir yanina : k:"ne o cok mu begendin beni?" e:"evet,gercekten cok hossun." k:"o zaman ***** bir ara bize getir de babam bi tane daha yapsin..." kiz arkasini doner gider,cocuk arkadaslarinin kahkahalari arasinda dumur deryasina baliklama atlayis yapar... tanri saniosun kendini ama bi *** deilsin -tanri olsam seni yaratmazdim zaten Bir gün ögretmenin biri derste mini etek giyen bir kıza dikkatlice bakar.. Kız da bunu farkedip hayırdır hocam gözünüzü benden alamıyorsunuz kendimi bir an tren sandım der.. Bunun üzerine bütün sınıfhocayla alay eder gibi gülmeye başlar. Hoca da yavaşca gülerek; Haklısın kızım günde bana da 300 kişi binse ben de kendimi tren sanardım demiş... Gençler alkol var mı? Cevap -Yok valla hepsini içtik. Olay Izmir'de Bir Belediye Otobusunde Gelisiyor.. Yasli Bir Amca Elinde Bastonuyla Kalabalik Bir Otobuse Biniyor, Oturacak Yer Yok.. Bastonunu Yere Vura Vura Orta Siralara Dogru Ilerliyor,taaa Arkaya Kadar Gidiyor Ama Kimsede Tin Yok... Baston Tiklamasindan Rahatsiz Olan Gencin Biri Yuksek Sesle Bagiriyor Amcaya ''dede, Su Bastonunun Altina Keske Lastik Taksaydin Bu Kadar Ses Cikmaz, Bİz De Rahatederdik'' .. Butun Gozler Gence Dikilirken Yasli Adam Istifini Bozmadan Otobusu Kahkahaya Bogacak Bomba Cumleyi Patlatiyor: ''17-18 Sene Evvel O Lastigi Baban Taksaydi Simdi Bizde Rahat Ederdik Napoleon Bonapart İspanya'yı savaşta yendiğinde İspanya Kral'ı Napoleon'a; Siz sadece para toprak ganimet elde etmek için savaşırsınız oysa biz şeref için savaşırız der... Napoleon'da İspanya Kral'ına; Evet doğru herkes neye ihtiyacı varsa onun için savaşır __________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: r11(rahmetli)...105 hplik bişe...
|
reha muhtara fena kapak olmuş
...
__________________________________ şşşş...seSSiz...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
hahahha iyiymiş sağol paylaşım için
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: sattim..
|
hahahaha abi çok iyiler yaa
![]() ![]() ![]() ![]() D:![]() ![]() ![]() erman toroğluda iyi oturtmuş ![]() ![]() ![]() ![]() saygılar Rıdvan.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
hangi birine yorum yapayım, adamlar sokmuş valla
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Linea 1.6 mj Emotion Plus
|
süper hepsi
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Bravo sercan, güzel paylaşım.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
Çapa tıp fakültesinde okuyan arkadaşlarım anatomi öğretmenimiz sami zan ın ününü bilirler.
sami hoca sırf üreme organlarını kendi üslubuyla anlatan ve her dersinde 400 kişilik anfide dışarıdan gelenlerle birlikte yaklaşık 700-1000 kişiyle dolduran çok degerli bir hocamızdı... bu yazıyıyı yazarken de kendisini rahmetle anıyorum... anatomi derslerini birinde spermdeki yüksek glükoz, yani bizim bildiğimiz şekerin düzeyini anlatıyordu. o yıl liseden mezun genç bir ögrenci kız arkadaşımız el kaldırdı ve bombayı patlattı. - anladığım kadarıyla, menide çok şeker olduğunu söylüyorsunuz.. - evet aynen öyle. dedi sami hoca ve dediklerini destekleyen istatistik oranların tablosunu gösterdi. arkadaşımız gene elini kaldırıp söz istedi - o zaman tadı neden şekerli değil?.. anfide korkunç bir sessizlik oldu... ve sonra tüm anfi gök gürültüsü gibi bir kahkaha koyverdi... yüzü birden kıpkırmızı olan arkadaşımız, hızla defter ve kitaplarını topladı ve sırasından hızla fırladı. o kapıya koşarken, sami hoca çok ciddi bir yüz ve buz gibi sesle dersini sürdürdü... - Şeker tadı alınamaz. Çünkü şekeri duyumsayan tad alma hücreleri insanin dilinin ucundadır... gırtlak derinliğinde ise, acıyı ve ekşi tadı algılayan reseptörler bulunur... sana neşeli bir gün dilerim kızım... biraz şehir efsanesi biraz fıkra birazda laf sokma sanırım ortaya karışık.... __________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
hhahahahahahah dede lafı iyi koymuş valla hahahah
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
of be !
şeker olayına yarıldım !
__________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
![]()
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: rs13
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
biri Cem Yılmaz'a demiş senin tahtına oturcam.
CM YLMZ : Dikkat et ben varken oturma. __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: -
|
Gençler alkol var mı?
Cevap -Yok valla hepsini içtik. ![]() ![]() dedeyle ünideki şeker muhabbetide fena yahuu
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: turbo s2k / tdci
|
sami zan bitirdi beni
![]() gırtlak dior bide ya
__________________________________ Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|