|
|
#1 | |||
![]() |
17 momo ları alırken, sıfır lastik almaya param çıkışmadıgı için 4 tane çıkma takmıştık,şimdide iyice miladını doldurdu. 4 tane lastik almam lazım. bu arada jantlar içerde kalıyor.
Sorum şu olucak , 4 tane sıfır lastik nerden baksak 180 den hesaplasak tanesini orta yollu bi lasitigi toplamda 720 lira yapar. e spacer ve uzun bijon lazım, dışarı çıkarttırmak için onada bi 150 200 desek 900 liraya yakın bi masraf çıkıyor. Ve bu arada 17 ler kücük gelmeye başladı gozume. amba sorunum warmış Bi arkadaş ''18 jant lastik satıyor rc marka janlar, lastikleride kumho. 2500 km yapmış. 1000 liraya veriyor. Kendi jantlarımı 600 e verip ustune 400 lira koysam. hem 18 e gecerim hem lastik ve spacer olayından kurtulurum. Sizce ne yapmalıyım ? bi kaçta foto ekliyim.. Benim aracım ; ![]() ![]() Kafamı kurcalayan jant lastik. ![]() ![]() Aslında düşünmeden direkt olarak almak lazımda bi sorıyım dedim yinede __________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
aynen direkt al hıc dusunmeye gerek yok
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Lastiklerin kesinlikle değişme zamanı gelmişti.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: :)
|
Başlığı görünce serdar ortaçın kolayca şarkısı geldi aklıma
![]() Jantlar küçük ve içeride duruyor aracın bence. Diğer jantları beğendiyseniz alınabilir.Hem araç biraz daha dolu görünür hemde inceden ofset var gibi jantta şuanki jantlar kadar içeride durmaz diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
ya jantın gorunumu 2.planda bırakıyorum zaten, benim için önemli olan , yeni lastik ve içerde kalmaması.. bunlar 8 ofset ''18 oldugu için , içerde kalması söz konusu olmaz. __________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Bence değişmelisin.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Honda
|
Bencede al zaten yeni lastik almak zorundasın,jantlar nerdeyse beleş gelecek üstelik 18
![]() ama almadan bi ef lerinede bak ya da dene bence bunlarda içerde durmasın
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ceikivetere
|
durduğun hata bu jant senın araçta çok şık durur...
__________________________________ http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/56598-cirkin-ordek-yavrusu.htmlçirkin ördek yavrusu |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Bravo_sercan
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
alacağın takımdaki lastiğin durumu iyiyse değiş bencede
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
2.500 km kullanılmış, geçen kasım'dan beri yatıyormuş depo'da , canlı gormuşlugum yok henuz.
Ozaman şu jantları satılıga çıkartıyım.. __________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 206 RG
|
Bence hiç düsünme, 18 leri al.. 17 ler küçük kalmıs bence senin arabada..
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: akbil
|
et degeri kacmis ?? 8 offset ama et52yse 17lerle hemen hemen ayni durur ztn..sadece offset degilki jantta onemli olan deger
neyse;al bence guzel olur..hayirlisi olsun simdiden. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
taban genişligini 8 diye biliyorum. 52 et ? yada benim janttaki et degeri ne ki ? __________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
ET azaldikca jant disari cikar,yukseldikce jant icerde kalir.. 7offset 2tane jant al biri et 42 (Attim kafadan)digeri et52(52 olan 1.secenekten)10mm daha icerde kalcak ,boyle iste..yani bilmiorum benim bildiim kadariyla boyle ![]() senin jantinin ET degerini ben bilemem,sen bilebilirsin..jantin icinde yazar ztn cikartip baktiginda gorursun..yada netten jantin modeline vs gore bak o zmnda gorebilirsin.. umarim yardimci olmusumdur hayirli olsun tekrardan..
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
MOMO FİGHTER 17X7,0 4X100 ET35 diye bişi gördüm netten. ama diger jantın modelini falan bilmiyorumki , sahibine sorıyım umarım biliyordur.Ama benimkinin degerine göre.17X7,0 4X100 ET35 ise onunda 18x8,0 ET45 Olması gerek.. Yardımcı oldugun için teşekkürler.. Bi çözelimde ondan sonra hayırlı olur inşallah
__________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: VW
|
her jant farkli arabalar icin farkli farkli et lerde olabilir sen nette et35 ini gormussundur senin arabadakiler farkli olabilir netten arastirarak bulamassin et degerini
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Kesinlikle değiştirmelisin Sercan...düzcede gördüm aracını...Jantların çok içerde kalıyor..
Mantıklı 18lere geçmen...Hayırlısı olsun.. __________________________________ JDM Don Lastiği...
JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |