al al tabi ya :D
hatta daha büyük al :D lastik yanağıda yüksekçene olsun ama ordan örtme olayı :p
rollde işime gelir :p :hehe:
hayırlısı olsun sercan şimdiden
Printable View
al al tabi ya :D
hatta daha büyük al :D lastik yanağıda yüksekçene olsun ama ordan örtme olayı :p
rollde işime gelir :p :hehe:
hayırlısı olsun sercan şimdiden
o 18ler yakismaz bence
bence 4 tane 0 lastik al devam et. jantların güzel, boyutu da güzel.
orijinal jantları bence mükemmel neden orijinal düşünmüyorsun adaş...?
Saol :/
Vay arkadaş adam ne yönden bakıyor :D
En azından 200bin küsürde degil aracım :D
Abi jantın görüntüsü kafadan s.ettim zaten, yeni lastik olsun içerde kalmasın yeter bana , hem ekonomik (A)
Bende beyeniyorum abi aslında jantlarımı, ilk bende oyle dusundum dedigm gibi 4 tane orta yollu lasitk 750 tl civarında. içerde kalmasa ve biraz kucuk gorunmeseler direk 4 lastik alırdımda kafamı kurcalıyor :/
Kafamı ..............
Ben aldıgım zaman satmıştım o jantları agır ve goruntusunden sıkıldım diye , satmaz olaydım..
Aklıma geldikçe kafamı sağ sola vuruyorum :(
kanka hiç düşünme al derim en azından 5 kat daha iyi olur...
18 e gec yapıcagın 500 tl aracının yakıtının artmasıyla bırlıkte 1 senede anca o paralara denk gelır dolayısıyla sen o zmnda arabadan sıkılıp baska bır aracla takas yaparsın dusunme sat al tak devam ıcırde kalırsada yapcak bısey yok accık alcalt bitti oda.
Karlı bi değişim olucak gibi görünüyor.
önce jantlarını çıkar stockları tak ilanı yapıştır sahibindene piyasadan uygun fiyatla hemen sat ve jant lastik takımı olarak uygun fiyata çok takım var hemen hemen hergün bakıyorum güzel bişi alırsın.:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ome-jant/detay
bu da bir tanesi
18 jantında dezantajları olucaktır, bunlarıda göz önünde bulundur derim bende.
Fikirlerniz için teşekkürler.
18 jantlar ve 40 yanak istanbulun zorlu yollarında beni zorlar diye dusunuyoru ve oncedende 2 tane 40 yanak lastigi balon etmişligi var.
En iyisi 4 tanen sıfır teker alıp takmak, zaten uzerindekiler 215, olması gereken 225. bide spacer taktımmı , kıvamına getirrim. tekrarr teşekkür ederim yazdıgınız için..
sercan görüntü hiçbirşeydir performans herşey :) tak 4 tane güzel lastik azcık bas arabayı varsın içerde kalsın fark etmez ;) koşturuyosun arabayı.. o jantlar cok yorar demedi deme ;)