doğrudur birşey diyemem ama o performans adamı katil eder :o
konforlu araç o konuda sonsuz desteklerim ama çok arıza çıkartıyor
Printable View
yokmu stilo'nun abuk arızaları hakkın da bilgisi olan ?
teşekkürler :)
sarı spor paket ve cam tavanlısı görünüş olarak güzel ama alınırsa yapılacak masraflar da düşünülerek çok uygun fiyata alınması lazım bence tanıdığım bir tofaş servis müdürü bile dayanamayıp sattı gerisini sen düşün
anladığım kadarı ile sunroof haricinde çok büyük bir sorun yaşanmıyor.
Bencede alinabilecek donanimli bi araç kullandim tavsiye ederim.
Cevaplar için teşekkürler. Ağustosun ilk haftası bir aksilik olmazsa kırmızıyı görmeye gidicez :)
1 haftalık bi deneyimim olmuştu kırmızı ve cam tavanlıydı.pazara çıkardığınız da pazarın en yakışıklısı olmaya adaydır bütün gözler üzerinizde olur onun dışında eksileri bi hayli fazla parçası bayaa bi pahalı travers=800 civarında salıncak=220 civarında sunroof=3500tl civarında vs. vs. vs. eğer çok niyetliysen almaya, bilmediğin tanımadığın bi arabayı alma elektronik aksamı sorunludur sunroof'u kronik sorunludur %70 inde sorun vardır vs. vs. vs.
baktığım kırmızı stilo satıldı diğerleri de ilgimi çekmiyor stilo sayfası kapandı yani :) başka araba bakıyorum yardımlar için teşekkürler...
Bizim draggerda bunun 5 kapılısı var.. yakıtı dışında bi şikayeti yoktu onun..
kullanımı çok rahat zevkli.yakıtı çok ama çok gezmiyorsan şehir dışına çıkmıyorsa sorun olmaz basarsan şehir içi baya basarsan 400krş 350krş hem bas hem basma ort.350krş.yakıyor şehir dışı 300krş.yakıyor.2yılı geçik kullanıyorum 45bin km.yaptım.tamamen keyfi.gezdim..hatta gezemedigimde oldu.yakıtı çok.tavsiye etmem bu yuzden diger yönleriyle..anlatılmaz yaşanır adı üstünde stilo.
tavanı açıp yıldırları seyrederek gitmek zevki anlatılmaz.
oldukça seridir 308 honda civic 1.6 ne araç varsa hepsiyle kafa kafayadır.denenmiştir.
yakıtının falza olması güç elde ettiginden olsa gerek 0-100 9.10saniye dir.kasa 1280-1300kg.0-100 10saniye 103hp. çok yakmasının sebebidir.gitmiyor diyenler diger 1.6 araçlara gidiyorda demez.. son hız 200khm.tatmin edici güçü.
tavan sorunu oluyor 4 5yıl ömrü varmış tavanların oda bakıma sokman gerek yagını tozonu temizletme gibi.bu yuzden takılıyor teli sıyırıyor..
havaflitresi ile mükemmel bir cigerden sesi var.başka markalarda böle degil.
motorda arıza verme olayı tamamen kullanan kişiye göre zorlanan stilo arıza lambaları sürekli yanar enjektör bobin.vs.vsvs...masraf..
çok dikkat çekiyor araç.çok heybetli.görüntüsüyle fiyatından oldukca yüksek göstermekde stilodan sonra ya bmw yada mercedes istersin.bütün tutkunu paylaşa bilicegin araçdır. ben satmayı düşünüyorum fakat ne alacagımı bilmiyorum.stilonun yerini dolduracak araçlar çok pahalı.srocco gibi..
biraz masrafı var 17.500e verrim stilo full mavi renk tr.de 5tane olan bir renk.ilgilenirsen görüşebiliriz. 2004 model 106binde cam tavan 8airbag.asr abd esp..manuel kilmalı fiyatım ucuz birazcık masrafı var..