Focus tabiki ama komple boyalı olması satarken sıkıntı yaratabilir
Printable View
Focus tabiki ama komple boyalı olması satarken sıkıntı yaratabilir
lord ol lord =)
O bahsettigin focus ise o arabadan baska isler de cıkacak, o kadar ucuz tdci focus hem de tek kapı imkansız :D
sanırım focusu almak daha mantıklı olucak golf lere cok ozenıyorum german style modu bakımından ama ordakınlerın hepsı gtı hem goruntu hem ıc aksam hemde performans var . focusu alıp st kıt chıp vs ıle donatmak suan ıcın daha mantıklı olucak sanırım
yavuz abı bunların hepsı senın sucun koydun golf lerı arabamdan sogudum senın yuzunden :D abı bakıcaz artık adamla 2 3 kere telefonda konustum arkadası arabayı 4 ay once 26000 tl ye almıs kullanmak ıstememıs bırakmıs galerıye kaca satarsan sat dıe adamada dedım ne var aracta benım baktıım komple boya var dedı ufak surtmlerı var ama kesınlıkle deısen parcası yok dedı dedım servıse sokucam zaten ekspertıze buyur gel ıstedıın yere gotur dedı eger sorun cıkarsa ondan golf u alıcam artık ıkısıde ıstanbulda zaten
Golf'ün duruşu bile Focus'tan farklıdır herzaman :icon_tup:
focus dyorum ama gri degilde beyaz olmalı bir arac bence :D
fucus derim bende :D
Focus sadece boyalı ise alınır.
Herşeyden önce doğuş un hala inatla TR ye ithal ettiği 15 yıl önce piyasaya çıkan 1.6 8V motoru kesinlikle ve kesinlikle para verip satın almazdım, çift haneli yakıt tüketim değerleri de üstüne bonus..
diğer yandan Focus sınıfının en iyi yol tutan ve yine sınıfında it gibi giden ama cimri bir araç..
hangi aracın alınacağı düşünülürken bunları da göz ardı etmeyin..
2007 - Dizel - Focus
Benim tercihim focus olurdu devir ekonomi devri :D
Focus tdci kullanmak daha zevkli.
Tip olarakta en az golf kadar başarılı.
1.6 SR motorlu bir arabaya sümüğümü bile sürmem.
tercihim ford olurdu..ekonomik, daha seri, yol tutuşu çok iyi :)
Focusların dizeli hem az yakıyor hemde benzinli ile dizelin performansı arasında performans farkı yok hatta arkadaşın dediği gibi ''it gibi gidiyor'' :),benim şahsi tercihim focus'tan yana olurdu,ayrıca tsi motorlara LPG taktırılmıyo fln diye duymuştum ?
Focus böyle RS görünümlü felan olursa bomba olur. :)
Ama benim tercihim Golf.
Hiç biri. KM'leri sevmedim:)
komple boyalı olmasa ford derdim bu halde ikisinide almazdım biri 102 ps biri boyalı
suan aklımda sadece bu ıkı arac var baska bırsy dusunmuyorum focusdada satıcı ıle kesın konustum gel gor almadan gıtmessın dıor ama tabıkı sonucta galerıde arac. bende focus ıstıyorum ama olmassa eger golf u alıcam