|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MegyRS - Ep3 - 205gti
|
Bir süredir eşime otm.vites araç bakıyorum son zamanlarda c2 vtr ler dikkatimi çekmeye başladı , daha önce yada hali hazırda kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim , şanzımanı nasıldır , kronik sorunları varmı , bagaj kullanımı , arka koltuk kullanımı ihtiyaçları karşılarmı ?
Şimdiden teşekkürler.. __________________________________ ...NoN StocK... ...34NON11... 8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
aracı hiç kullanmadım ama ilk çıktığı zamanlar showroom da incelemiştim tek kotu yanı bence arka koltuk diz mesafesi çok az
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: CP9A
|
Benim eşimde vardı hiç tavsiye etmiyorum. VTR lerin triptronik şanzımanları hatalı.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Şanzıman hakkında bilgim yok.Ancak C2 ancak sağa sola 2 kişi gitmeye yarar.Bagaj derinliği çok iyi ama boy yok.Yani bagaj kapağı ile arka koltuk arası 2 karış kadar.Arka koltukta bir yetişkin oturtmak demek çin işkencesi demek.Anca bebek koltuğu konur oraya bence.Akıl vermek gibi algılanmasın ancak bence bir Nissan Micra daha mantıklı olur bir bayan için.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: vw Polo Classic
|
arkadaşımda var
şanzıman sarsıntılı çalışıyor düşük devirlerde eğer devirli kullanılırsa fazla sarsmıyor şanzımanı ayrıca arkasında rahat ediyorum +180 boy +105 kg olduğumu belirteyim arkadaşım en son satıyordu bir kaç kişiyle görüştü fakat fiyatta anlaşamamıştı o da satmaktan vazgeçmişti şuan üstünde 17 jant body- kit egzos ve lpg'de var __________________________________ kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|