|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
Arkadaşlar şu sıralar laptop alacağım (en az i5 işlemci olmalı ,1gb ekran kartı olmalı) bayağıdır bakınıyorum etrafa , internete...
Şuanda aklımda: 1-TOSHİBA A660-13P http://www.teknosa.com.tr/Cultures/t...og=_bilgisayar 2-SONY F12M1E-H http://www.morfare.com/asp/product/4...k-Canta-Hediye bu modeller var sizin düşünceleriniz neler , tavsiyeleriniz neler ..... __________________________________ Powered By dci |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
aynen katılıyorum e ayrıca
toshibayı direk ele asus istemiyorum dersen f12 iyidir sebebi ise full hd panel +blueray okuyucu __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
TR deki fiyatlarını bilmiyorum ama iyi birşey istiyorsanız AlienWare ı kesin araştırın dell getiriyor dünyada üzerine laptop yok.
http://www.alienware.com __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
bildiğim kadarıyla TR ye bütün toşibalar "yumurta kaynatıcı" opsiyonu ile geliyor
çok ısınıyor gawur alet ya ![]() bence Acer ve Lenova(IBM) al |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: NULL
|
ben casper aldım i5 işlemci 2.53 4 GB DDR3 64bit windows 7 gyet memnunum...aynı özellkde toshibayla bayaa fiyat farkı var ...casper da düşünebilirsin bence...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Toshiba, Lenovo, HP, Vaio falan düşün. 2 Acer'ım da sağolsun ilk yıllarında miyadı doldurdu. HP Compaq takılıorum bu aralar. Çok memnunum ama aradığın özelliklere sahip değil
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 76' Mercedes w115 230.4 / 09' Mercedes c180
|
Valla 7 sene once macintosh ibook g4 aldim. Aldigim gunden beri bi kere bile format atmadim.Takilmadi bile. Bitek gecen gun birden bire kapandi oda pilin dislerinden birinde temassizlik olmus. Ole bi alistim ki windvs falan kullanamiorm artik. Eger cok program,oyun kullanmiosaniz siddetle tavsiye ederim ama fiyatlari malum.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
asus bu işin K20si gibi kesinlikle düşünmeden alabilirsin ... __________________________________ Mapped by GÜNEŞ G. PPR Motorsports İbrahim KISA |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
alienwareler cıktı piyasaya ama biraz tuzlu
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Üzerinde Türkiye için üretilmiş yazan hiçbir Toshiba'yı almam. Yazmayanınıda 50 kere araştırırım.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Samsun R580 i öneririm ben , 3-4 aydır kullanıyorum , gayet memnunum.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
http://www.pcdepo.com/asp/product/58...-15-6W7P-GT330
1 ay kadar önce samsung r580 js01tr almıştım ben 1700 tl ye taksitli, i5 2.4 ghz 4 gb ram 500 gb hdd nvidia gt330m 1 gb ekran kartı vs. Ve fiyat/performans olarak baya memnun kaldım, aynı özelliklerdeki diğer markalar (casper exper gibi kıytırık markaları saymıyorum) 2000+ tl civarında. Tek memnun kalmadığım yanı ses sistemi, vasatı geçemiyor. Gerçi notebooktan ses beklemek dördüncü planda falan olur genelde. Ama toshiba'nın harman kardon'u çok daha iyi mesela ama bu paraya çok daha düşük özelliklerde alınabiliniyor. __________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
eğer peşinde koşturacak evinden çok teknik serviste olacka bir makina istiyosan türkiye için üretilen bu toshibalardan alabilirsin.ama yok ben alırım sağlam kullanırım öyle servise götür getiride sevmem diosan sony al-asus al-acer al derim.ama toshiba alma.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: sattim..
|
1- Sony
2- Toshiba Quismo 3- diğerleri ![]() ![]() ![]() ![]() saygılar Rıdvan.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ......
|
bence sony alma ben vaıo aldım f serısı ınanılmaz bır ısınma ve fan sesı sorunu var...samsung r580 aldım cok mukemmel bı pc aradıgın ozellıkerın fazlası var i5 430m işlemci indivia 1 gb 330 gt ekran kartı felan fılan cok begenırsın bı ıncele bence...acer kullanıyordum acerden sora ıyı gelmez dedım ama aratmıyor valla
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
türkyeye gelen qosmio serileri yaramaz
acer asus samsung alın daha çok performans alırsınız testlerde çortluyor trdekiler
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: CADM MZ3 GT
|
alienware genel olarak iyi değil, hele ki o fiyatlara. 1 gb ekran kartı aradığına göre alienware tarzı şeylere çok ihtiyacın yok demektir.
Ekran kartının ram i çok önemli değil, illa ram diyorsan paylaşımsız olmasına bak. Alienware alternatifi olarak Clevo öneririm. Birçok firma satıyor. Ben Sager den aldım gayet memnunum. Tabi Türkiyeye geliş fiyatı biraz uçuk olacaktır. Orta sınıfta samsungları tavsiye ederim. Türkiye deyken çok bekledim gelmedi, buraya gelince paraya kıydım artık. Donanımhaber den Türkiye de yaşanan sorunlara bak. En az sorunu olan ve gözüne kestirdiğini al, zaten seneye (eğer oyun vs uğraşıyorsan) yavaş kalacaktır. Led FullHD ekran iyi olur, Bluray okuyucu ise çok şart değil, bağlantın iyiyse çoğu dizi ve filmin 720p halini indirebilirsin. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|