Kayıt ol

Eski 18-07-2010, 21:26   #1
enz0
Misafir

Question şeffaf kaplama

arkadaşlar malumunuz inşaat sektörüyle uğraşmaktayım araçlarımla genellikle arazilere şantiyeye dalış yaparım araçlarım 1 yıla kalmadan cacık oluyor taş çarpıyor v.s bu şeffaf kaplama gerçekten işe yarıyormu ? çiziklere taş çakıl çarpmalarına falan? 3-4 araç kaplatıcam bakalım deneyen varsa görüşlerini yazarsa sevinicem
Eski 18-07-2010, 21:32   #2

_Burak_ - ait Avatar

Otomobil: Linea 1.6 mj Emotion Plus

bildiğim kadarıyla kaput koruma adına ziebart falan tamponun belirli bir kısmını kaplıyor ufak çizik göçüklere karşı
ama komple kaplıyorlar mı , bilen arkadaşlar bilgilendirirler
_Burak_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-07-2010, 21:32   #3

KUPON7 - ait Avatar

Otomobil: AUDI A3

Kesinlikle 10 numara faydalıdır dostum.O filmlerin mikron kalınlığı zaten ufak tefek taş çarpmalarını geri sektirdiğinden en ufak zedeleyemez kaportayı taşlar.Ama 2 şeye dikkat et; 1.si,kaliteli işçilikle kaliteli malzeme olmalı. 2.si,bir buçuk iki senede bir değişimini yap.Çünkü bu kez boyaya oturuyor ve de çıkartırken sıkıntı olabiliyor.

Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...
KUPON7 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-07-2010, 21:50   #4
enz0
Misafir

ZT106´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kesinlikle 10 numara faydalıdır dostum.O filmlerin mikron kalınlığı zaten ufak tefek taş çarpmalarını geri sektirdiğinden en ufak zedeleyemez kaportayı taşlar.Ama 2 şeye dikkat et; 1.si,kaliteli işçilikle kaliteli malzeme olmalı. 2.si,bir buçuk iki senede bir değişimini yap.Çünkü bu kez boyaya oturuyor ve de çıkartırken sıkıntı olabiliyor.
1 araca 8-9 ay dan fazla binmiyorum ama yinede acıyorum yazık günah of road yapmıyorum nihayetinde bu çarpmalar üzüyordu beni

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 15:36 ::::