|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Şu lanet olası Alkol'ü alıp da geçmeyin direksiyonun başına! Hala şoktayım, fakat az önce Bilkent Odtü Girişinin 50 metre önünde, bir focus koskoca direğe vurdu. Aracın şöförü son nefesini gözümüzün önünde verdi, yanındaki kişi ise yaralı kurtuldu. Arabanın sağındaki solundaki bira kutularını sayamadık bile...
Araç bilkent istikametinden çok hızlı gelmiş, hızını alamayıp koskoca yol tabelasının direğine sarılmıştı. Araba DD plakalı, emniyet 06 DD plakaya geçeli 3-4 gün oldu, araba daha sıfır belli. Şöfor 40lı yaşlarında ve maalesef vefat etti. Ford Focus bildiğiniz 20 cm kalınlığında kalmıştı, yandan darbeyi yediği için. Vefat eden sürücüyü ne biz, ne olay yerine gelen ambulanstaki doktorlar çıkartabildik, itfaiye büyük ihtimalle 1-2 saat uğraşmadan da çıkartamaz naaşı. Alkollü iken arabaya oturduğunuzda lütfen ama lütfen ailenizi düşünün, yaşadığınız hayatı düşünün! Binmeyin Allah aşkına! Araba dediğiniz 200 tane vida, 4 tane lastik, 1 tane direksiyon! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
en sevdıgım yanım kesınlıkle alkollu kullanmamam. ne olursa olsun gecmem dıreksıyona. kendıme bırsey olacagından korktugum ıcın degıl o halde bırıen bısıy yapacagımdan onun vebalı tasınmaz...
ALLAH rahmet eylesın |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Çook kötü bir duygu. Hala titriyorum. Kaza bizim 10sn önümüzde oldu. Hele bir insanın vefatını görmek büsbütün sarstı bizi. Yanındaki adam ise kendine gelip olayın vahametini anladığında "abii abii" diye inlemeye başladı, o anda mahfoldum. Düşünsenize bir hayat 1sn bile olmadan karardı gitti. Rahmetlinin belki çocuğu var, belki nişanlı, belki ailesine bakan tek kişi... Bir anlık dikkatsizlik, alkol = Ölüm
Araba 06 DD plakalı gri focus hatcback. ST jantları var. Belki tanıyanınız çıkar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
alkolden degılde bızım metrobus ınsaatı surerken barıyer calısmaları sırasında gerızekalı ıscılerın tamamlanmamıs barıyerı bellı etmemelerı yuzunden onumuzdekı araba barıyere saplandı gozumuzun onunde, barıyer bı adamın karnının yan tarafından gecmıstı. malesef aractan cıkarttık ve ambulans beklerken kaybettık . nasıl bı duygu oldugunu bılıyorum,aglamaktan bı hal olmustuk.. ALLAH vermesın
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
çok yazık olmuş Allah rahmet eylesin
alkol alan adam zaten bunu düşünemiyor direksiyon başına geçiyor, önlemini almalı kendini alkol almaya başlamadan önce ayarlamalı ama gel gelelim ki kimse bu konuda o kadar ince düşünemiyor ben kendim alkol almam eğer bir ortamda arkadaşım alkol almışsa ve onun arabasıyla yolculuk edeceksek her ne olursa olsun direksiyona onu geçirmem __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
kötü bişi ya son 1 aydır hiç içmedim 1 aydan önce çok içiyordum ama artık bitti
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Alkol lü bide KENDİNİZE ÇOK GÜVENEREK de kullanmayın ne olucağı hiç bir zaman belli olmaz.Her zaman tedbirli olmakta yarar var sonçta kendimiz için aksi bi durumda son pişmanlık bi s*kme yaramıyor ...
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
alkol alıyosan arac kullanmıcan vercen parasını neyse taksiyle gidicen evine yazık günah orda direk degilde bir insanda olabilirdi yazık günah cahillikten öte bişey degil..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
allah rahmet eylesin, sadece alkol degil trafikte dikkat sart, geride kalanlara allah sabır versin
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: JDM euro cıvıc
|
allah rahmet eylesın kotu bır duygu allaha cok sukur bıraktım ıcmıyorumda ıcmıcem de bundan sonra.........
__________________________________ [SIGPIC]http://techturkey.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=4356&dateline=1253805 978[/SIGPIC]
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
birayı bile bir şişe olsun oturmam direksiyon başına. bi anlasa millet.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: S2000
|
allah rahmet eylesin azı karar çogu zarar diye atalarımız boşuna söylememiş
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
kesinlikle allkollü araç kullanmayalım araba aldıgım günden beri adam akıllı içemedim hep arabayı sürdğümden arkadaşlar içti ben muhabbet ettim ayrıyetten cezasıda benim için cidden caydırıcı 6 ay ehliyet 600tl ye yakn ceza çok sıkıntı yapar çevirmede v.s. denk gelirsem ve alkollü araç sürmenin dışında arabamda uzun mesafeye gidiceksek alkol taşımamaya özen gösteririrm olduda kaza yaptık biri biçti bişi oldu haberlerde arabadan 10 tane şişe bira çıktı alkollü sürücü başlığı altında yer almak istemem
allah hepimizi korusun böyle şeylerden __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
oldu bitti alkollü araç kullanmam.çok zorda kalsamda herzamankinden dikkatli olurum.2yıl kadar önce kuzenimin başına gelen trafik kazası bana büyük ders oldu.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: b5
|
Yazık olmuş..böyle olaylara yakından şahit olmak sarsıyor insanı,şakası yok hiç dikkat etmek lazım.
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: -
|
cok yazık olmus allah sabır versin ailesine.zorda kaldıgımızda kullanıyoruz belki ama max 70 - 80 km gecmiyorum ve cok dikkat edilmesi lazım iipin ucu kactımı bi yere yapismis bulunmak icten bile deil..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Alkolü kullanmayanlara aman canım sende ağzının tadını bilmiyosun diyenlere gösterceksin öyle vahim kazaları belki fikirleri değişir...
Alkollü ölmek Allah korusun Kafir'den bir farkın olmuyor
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: NULL
|
ahh ahh çok yazık olmş .
alkollü araba kullananlar bide marifet sayıyo yaptıklarını bu gibi olaylar ibret olur inşlh onlara ve herkese...hayatta alkollü geçmem direksiyona nede başkasını geçiririm biraz dikkat etsek herşey daha güzel olcak..
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Alkollü araç kullananlara üzülmüyorum hiç , bile bile lades diyorlar.
Geçmiş olsun Gürsel hocam kötü bir tecrübe yaşamışsın. __________________________________ ... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|