Suan habertürk'te gördüm aracı...Kocaman direği komple sarmıs arac cok kötüydü cidden...:(
Printable View
Suan habertürk'te gördüm aracı...Kocaman direği komple sarmıs arac cok kötüydü cidden...:(
Alkol işte şişede durduğu gibi durmuyor diye boşa demiyorlar..
iyiki alkol kullanmıyorum..
Kimse kusura bakmasın ama alköllü dibine kadar içipte direksiyon başına geçip direği patlayıp başkasına zarar vermeden ölmesi beni hiç üzmedi... böyle bir adinin yüzünden amcamı kaybettik ankarada yine herifler 4 kişi arabada içki sevası yapıyorlar ters şeritten kaptırıp gelip kafa kafaya çarpışıyorlar amcamla... amcam olay yerinde vefat ediyor... üniversiteden arkadaşıda 1.5 ay komada yatıyor içkiyi içenlerdede bir *** olmadı... adamlar ohh şimdi ellerini kollarını sallayarak geziyorlar sokakta. Vicdanları yok bunlar vicdanları şerefsiz köpekler... amcamın arkadaşı kendine geldiğinde sırf arkadaşım yanında öldü diye bunalıma girdi 2 yıl kendine gelemedi ve sonunda intihar etti.... böyle herifleri gördükce inş hepsi patlar geberir diyorum....
Zaten böyle şeylerin olması bile yanlış sarhoşluğu geçtim 1 kadehi 2 teki 1 50lik birası olmaz bu işin...İçecekseniz kullanmayın şu arabayı!! Yazık olmuş bir insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı diye düşünüyorum :(:(
Allah rahmet eylesin..sizin içinde zor olmuştur gözünüzün önünde oluyor yardım edeyim diyorsunuz ama olmuyor araç içinde sıkışmış..çok kötü..evet arabayı alkollü kullanmamak gerekiyor kötü sonuçlarda bunun vebali büyük olur.
Adama uzulmedim. Arkasindan soz soylemek de olmaz FAKAT, bile bile lades yapilmaz. Intiharin biraz daha uzun yollusudur bu. Ya da cinayetin... Yasayan bilir alkollu surucu yuzunden sevdigini kaybedince olaya bakis acin degisiyor. Allah hic birinize yasatmasin. Lutfen, 1 tane ictiyseniz, 2 etmeyin. Icmeyin mereti hic eger kullanacaksaniz. Ille de icecegim diyorsaniz 2. kadehi kaldirmayin.
Arabanin yedek parcasi var ama sizin yok. Giden geri gelmiyor...
Allah ailesine sabır versin.Olan zaten hep onlara oluyor.
allah rahmet eylesin hiçbir zaman alkollü kullanmadım kullanmamda. Kimse kullanmasın çok tehlikeli gerçekten...
Alkollü araba kullanma-kullandırma...
Evet bende cok gördüm alkollu araç kullanip kaza yapan ve kıl payi kurtulan gerçekten cok kötü bişey ama pek anlayan yok ayni tas ayni hamam misali
alkol hem cebe hem sağlığa zararlıdır.tabi arkadaş ortamı olur başka bi ortam olur vs demlenirsin fakat sonrasınıda düşünmek lazım.
ayrıca: motovale diye bi olay çıkmış çok çok faydalı bişe bence böylesi durumlar için
:( çok geçmiş olsun kardeşim gerçekten yerden göğe kadar haklısın başınsağolsun:(
Arkadaşlar alkolün 1'ide aynı 5'ide aynı kimse kalkıpta alkolün miktarına göre yorum yapmasın bence herkesin bünyesi bir değil kimine 1 bira birşey yapmazken kimisine şarhoş etkisi yapıyor o yüzden araç kullanılacaksa hiç içmemek bence en hayırlısı:icon_wack