|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
http://www.savejapandolphins.org/
belki bazılarınız izlemiştir gecen cuma gecesi NTV de belgesel gibi yayınladılar. Rıc Obarry bu adam Dünyanın ilk yunus egitmeni flipper dizisindeki yunusları egiten ve onlar la yaşayan bir adam bu işte cok para kazanmış birisi bir gün flipper bu adamın kucagına geliyor ve kendi kendisini nefes almayarak öldürüp intihar ediyor ve o andan sonra bu adam kendisini esir altında tutulan yunusları kurtarmaya ve bütün dünyadaki yunusları korumaya adıyor siteyi biraz inceleyin videoları izleyin ve esasında yunusların cok sevildigi bir yer gibi görünen japonyanın bu kasabasındaki yunus katliamını öğrenin __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
ben maalesef seyrettim, hayatımda kimseden böyle tiksinmemiştim.
İş icabı sürekli japonyaya giden çok arkadaşım var söylerlerdi japonlar inanılmaz gaddarlar diye anlamazdım, cuma akşamı tüylerim diken diken oldu __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
O yunus katliamınının videosunu izlemiştim...
Kan dondurucu
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Japonlar tarih boyunca böyle gaddar olmuşlardır zaten.
2. Dünya Savaşında Çin ve ABD askerlerine yaptıkları işkenceler hala Filmlere konu olur... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Gecen gün ve dün tekrar izledim...Gözlerim doldu resmen
![]() Böyle bir vahşet,katliam,acımasızlık görmedim...Beni en kötü yapan ise yunusun biri kacmaya calısıyo zıplaya zıplaya kanlar icinde gidiyo ters dönüp dibe batıyo...
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 71'Dodge
|
bırakalım japonların yunuslarınıda memlekette ne karada ne suda doru düzgn hayvan kalmadı onları koruyolım ilk önce
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Gaddarlıkta korelileri de unutmamak lazım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Esas bu konuyu paylaşmamın sebebi yunus katliamının yanı sıra
Japon halkına ve ordaki ilk okul anaokul cocuklarına balık eti diye cok agır şekilde cinko bulunduran yunus etini yedirmeleri yani japonyua gibi bir yerde bile insanların saglıkları ile nasıl oyunandıgını su yüzüne cıkarttılar bu gizli cekimlerle __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
siz bir de bunlarin sokakta ki kopeklere nasil alici gozuyle baktigini gorseniz .. aralarinda yasayinca daha bir nefret eder oldum asyalilardan.. bunlar degil mi kurkleri icin onca hayvani canli canli doverek oldurenler..
__________________________________ Women are like Buddhist , They're worship ox. |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Bırakalım TR deki pitbull larıda öldürsünler dimi onlarda nede olsa bizim memleketimizin hayvanı degil güzel zihniyet __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Buyrun size pitbull vahşeti (!) , sevmeyin şu canavarları (!) yaa :
http://www.facebook.com/#!/video/vid...7233280&ref=mf Son Düzenleyen gurcell; 19-07-2010 13:03. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: -
|
insan evladı yiyen bi toplumdan ne beklicen ?
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
Bizim memleketimiz kadar güsel bir yer daha yok müslümanlık oldugu yerde herşey düzgündür helal olanlar ve haram olanlar ayrılmıştır hiç yedigimiz etlerde-balıklarda-kuş cins lerinde tiksinç bişi varmı secici toplumuz yemek yerken ayırt etmeyen topluluklardan nefret ediyorum para kazanmak ugruna canlıların canına kıyanlardan nefret ediyorum Ben avcıyım avlanıyorum Devletin bana izin verdigi miktarda ve tarihinde eti yenen hayvanları avlıyorum yasa dışı avlananlardan ve sırf fişek atmak için her canlıyı avlayanlardan da nefret ediyorum __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]()
Otomobil: b5
|
pitbull'ları değil onları vahşileştiren sahiplerini sevmemek lazım ben golden karakterinde pitbullda gördüm,çocuk gibi bu işte..nasıl yetiştirirsen öyle büyüyorlar.pitbulların saldırgan köpek olduğu kesin,ama her pitbull canavardır mantığı çok saçma. __________________________________
|
||
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
ya bu çekik gözlü soysuzlar CENİN yiyor.birçoğnuz izlemişsinizdir.yunusları kesip yemişler çokmu?
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Bizim ülkemizde herşey işgüzarlık düzeninde kurulmuştur. Japonlarında öyle olduğu belli.
Gelelim pitbull konusuna, ben adam gibi bebekliğinden beri sahibi ile birlikte olan hiçbir pitbull'un birilerine diş bile gösterdiğini görmedim. Terrier'i bile karanlık bir odada çiğ et ile beslersen psikopat olur. Hayatta oynamaktan, koşturmaktan en çok zevk aldığım köpek Pitbull'dur , hatta staffordshire bull'dur , fakat işgüzarlık sayesinde ve bazı manyaklar sayesinde bu köpekler yasaklanıyor. Çok yakın aile dostumuzun bebeği oldu ve evde pitbull beslemekten vazgeçmediler. Bebek ne zaman ağlasa, ne zaman bir şeye ihtiyacı olsa bizim vahşi(!) köpek annenin paçasını çeke çeke ağlaya ağlaya bebeğin yanına getirirdi anneyi.. Çocuk şimdi 5 yaşında, en yakın dostu bu vahşi(!) pitbull. Hayvanın en çok zevk aldığı şey çocuğu sırtına alıp gezdirmek mesela... |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
discovery de bi program, ergenlik yaşına gelen çocukların kendilerini kanıtlamak için neler yaptığını anlatan. denk gelmişinizdir, afrika da azından şiş geçiren vs. neyse bi programda tam hatırlamıyorum büyük ihtimal hollandaydı, yada yakınında bi yer çocukları büyüdüklerini kanıtlamak için yunusları mızraklarla öldürüp derisini yüzüyorlardı. yunus denince aklıma geldi
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:37 ::::

ben golden karakterinde pitbullda gördüm,çocuk gibi bu işte..nasıl yetiştirirsen öyle büyüyorlar.