mk1 jetta alıp , restore edicem :)
Printable View
mk1 jetta alıp , restore edicem :)
.......................................
Patlarsın emin ol :)
konuyu gördüm göreli internetten vosvoslara bakıp druyorum
arada karmann ghialarıda gördük tamam
ya hocam epeydir aklımı karıştırıyo bu wos olayı :)
şimdi bu araba toplamaktan falan bıktığımdan herşeyi satıp savuşturdum ayağımı yerden kessin diye şahin aldım :) ama ben onun tekerini yerden kesiyorum artık bıktırdı :D
wos ilanlarının çoğuna baktım ama acayip kararsızım binebilirmiyim diye :D
bide alırsam ne almalıyım ondada kararsızım ya yüksek model torpidolu falan onlardan mı yoksa düşük model kemik direksiyon falan mı :D
Model tercihi tamamen senin aklındaki tarzla dogru orantılı seçilmeli mmustu.
Binebilir miyim'den klastını biraz daha açarsan daha açıklayıcı yazarım ben sana :)
BOy falan mı uzun neden binemeyeceksin ki ? Ben de 1.90'ım:)
ya aslında ben eski modelleri seviyorum torpidosuz olan :p
binebilirmiyimden kasıt psikolojik :D önce bi wos bulup bi kaç tur atmam lazım :D
birde 1200-1300-1600 motorlar var bunların hangisi iyidir ?
ya resimlere bakıyorum şimdi alayım desem yine karar veremem eski tip mi yeni tip mi :D 2 sininde farklı güzellikleri var :D
turbo yapıcaksan al mmustu :D
yok bee artık bitti o işler :D
az yaksın az gitsin :D
o zaman al bir tane :) eylenceli olur :D ama bunun koltuğunu kırmamak şartıyla :D
bende kendi fikrimi yazayım bari;
cuma günü '74 vosumu sattım aynı gece rüyama girdi :/
Orjinal alman, 1300cc, 45HP, Super-beetle'dı.Yerden yüksekliği yaklaşık 25 cmdi:D
1300 olması yakıtını biraz düşürüyordu en son zam dalgası öncesi 28 kuruşa kadar düşürmüştüm yakıtını sonra hesabı bıraktım.
Üzerinde 165-85-15 lik lastikler vardı yerler biraz ıslandığında çok zevkli bir araç haline geliyordu.
Mmustu (isim bilmediğimden) abi biraz kullanmam lazım diyorsun ya etrafında kimsede eğer vos varsa rica et zaten 15 dak. kullanımdan sonra bağımlı hale gelirsin yada bir vos toplantısına gitmen yararlı olur :).Vosla yapıcağın her yolculuk ayrı bir macera olucaktır zaten:)
birde fatih abi sana bir sorum olucak yeni araç bakıyorum bu aralar ama aklımın bir yanında her zaman vos oluyor:) 1.6 düşünüyorum bu sefer ama yakıtı korkutuyor beni LPG'lesem ruhsat problemi özüldümü birde ne kadar verim alabilirim? LPG karb. araçlarda çok tatlı oluyor ama vosta nasıl olur?
gülüm mustafa benim adım :)
1300 motorla 28krş ama 45hp :) işte beni ürküten bu :D
1600ü ne kadar yakar acaba en kötü gazlı buluruz bende satıyorum zaten şahini bu hafta içi muhakkak bi wos kullanmam lazım :D
ama beni asıl ürküten ben aracın dış görünümüne pek önem vermem alırken sonuçta verdiğimiz para belli aracın yaşı belli ammaaaa :) aracın içinin çok temiz olması lazım acayip kılımdır o konuda torpido koltuklar döşemeler kalem gibi olmalı :D
bakalım şöyle 4 liralara bişi alacam :p
Mustafa abi 45 HP ama kulağa geldiği kadar az hissettirmiyor 850 kg olduğundan.
1300cc'ler şanzımanlarından dolayı 80 km üstü çok yakıyor zaten max hızları 135km/s otobana çıkmadığın sürece hiç eksiliğini hissetmiyorsun ben okula giderken kullanıyordum otobandan gittiğim için sıkıntı yaşıyordum ondan sattım.
havalar güzelken camını açıp yavaş yavaş gittiğindeki zevk hiç bir araçta yok emin ol:)
ya kardeşim zaten üniden geldiğinden beri istiyordu bi wos şimdi benim şu eskerlik işi çıkınca :D dedim gitmeden alayım bi tane hem o binsin hem ben :)
hepsı bırbırınden guzel maşallah