http://i52.tinypic.com/1t901s.jpg
http://i55.tinypic.com/11rt5zs.jpg
:cool: :icon_tup:
Bugün çok güzel bir gün geçirdik her kültürden bug vardı herzaman bir arada göremeyeceğimiz bugları gördük :)
Printable View
http://i52.tinypic.com/1t901s.jpg
http://i55.tinypic.com/11rt5zs.jpg
:cool: :icon_tup:
Bugün çok güzel bir gün geçirdik her kültürden bug vardı herzaman bir arada göremeyeceğimiz bugları gördük :)
gecenlerde fundaarar konserinde bi tane altı krem ustu bordo vos çıktı :D techten birindemı arac ?
aslında birtane yatan araç ihbarı bu :D
dokuz eylul universitesi kampüsü icerisinde uzaktan gordugum kadarıyla kaportasında fılan curuk olmayan ve ıyı bakılmıs gıbı gozuken bi sarı wos var yaklasık 1 senedır yerınden mm kımıldamadan duruyor.
oncesınde daha klasık bır sey vardı o bi 5 6 sene yatmıstı o gıttı hemen ardından bu geldı. ilgilenmek isteyen varsa gitsin bi baksın.
Hepsi birbirinden ayrı güzel ;)
Nasip ederse inşallah yakında yapacam bir WV :cool:
bu konu adamın uykusunu kaçırıyo. ülkede ne nimetler varmış ya yapanların uğraşanların ellerine sağlık.
Yolda denk geldim 1 keresinde grupça gidiyorlardı.Güzel bir görüntüydü
biraz güncel olsun ;)
http://img844.imageshack.us/img844/3637/21bqctu.jpg
turk look nerede ?
dün 29 ekim buluşması vardı ankarada bir tane siyah vosgi vardı porsche jantlı on numara duruyordu 7. caddeden geçiyorlardı o sıra gördük
gri cok nadir bi model sanrım :) cok güzeldi