Egzozu böyle yapmanın bir avantajı oluyormu ?
birde bu motorların tc yada sc olma durumları varmı ? varsa örnekleri varmı türkiyede ?
Printable View
Bu bi kaç çeşit headerstan bi tanesi ve en verimli olanı sanırım. Diğer headers larda çıkış klasik voslardaki gibi arkadan ufak bi kazan sonu ikili çıkıyo bunda arka ortaya tek gelip sağtarafa dönerek sonsusturucuyla sistem tamamlanıyor. Turbo olarakta şu anda yürüyen bilmiyorum daha önce Ankara'da vardı ama oda atmosferik motora döndü. SC ise Türkiye'de hiç duymadım. Bilenler vardı belki .
demin okmeydanında sağa çekmiş bir cabrio vw gördüm sanırm 60 - 70 arası bir modeldi. ona bakarken boynum kırılıyordu. Maşallah :)
kesin kesmedir :D
yok ya gayet bakımlı gözüküyordu çift renk ti hafif basıktı :D çok ciddiyim vw de modelleri iyi bilmiyorum 60 tanda eski cabrio var ise oda olabilir.
beyaz a kahve rengi mi ne öyle bir rengi vardı. :D
60'tan eski cabrio var evet, farları dik miydi dikkat ettin mi ?
hiç görmedim kahve beyaz cabrio :soru:
farları dik değildi bundan kesin eminim, arka farlarda ufak olan modeldendi. hatta ilk farlara baktım sonra arabanın temizliğine hayran kaldım. bir ara sen bile zannettim bu araba olsa olsa Turk-Look ta olur diye. ama ne yazıkki bir yere yetişmem lazımdı duramadım.
http://www.sunsetclassics.com/1959-v...onvertible.jpg
aynen bu tipteydi jantlar farklıydı
Gri-Beyaz 60 model orjinal cabrio olabilir gördüğün
Ben hiç görmedim ama biliyorum,o'dur diye tahmin ediyorum:)
evet gri olabilir ama koyu griydi :D
Saklandığı yeri bile biliyorum:D,ciddi bi resto yapıldığını da duydum:icon_tup:
şimdi çok üzüldüm keşke fotoğraf çekseydim ama çekindim içindekiler görür falan diye :(
Öyle klasik arac'a binen fotoğraf çekilmeyi göze almıştır heralde,
bi daha görürsen indir sahiplerini içini de çek hatta :D
Eskiden benim yolumu kesiyolardı fotoğraf çekitrmek için
25 yaşında yaptığım vos'tu hem de bu:hahaha:
bebek yokuşunun başındada cumartesi günü kırmızı orjinal cabrio bi vos vardı dünya güzeli :)
O da bu olabilir (?)
http://c1204.hizliresim.com/w/u/4x2v4.jpg
Guzel hos arabalar her eve lazim aslinda bir tane