Orjinal sunroof ve otomatik vites mevcut
Printable View
Orjinal sunroof ve otomatik vites mevcut
Yarı otomatik demek daha doğru, 2 kademeli ileri vites mevcut.
Sonradan kimse otomatiğe çevirmez de otomatikten düze dönen zamanında çok olmuş,otomatik emareleri taşıyan düz viteslere rastlıyoruz çünkü :)
Otomatik vosvos'ları sevemedim bi türlü o nasıl bir vites geçişidir öyle ya
sanırsınız arkadan biri vurdu veya aks koptu :hahaha:
Evet orjinal olarak mevcut,yanlış anımsamıyorsam 64'ten sonra başladı metal açılır tavan:soru:
http://e1206.hizliresim.com/y/t/8qqfr.jpg
Bizim eski bir aile dostumuzda vardı altın sarısı ya da bal rengi gibi işte sunrooflu-deri koltuklu filan..Çok güzeldi:)
@Turk-Look Triptronikmiş o zaman:D Peki başka bir otomobilin ya da daha yeni bir VW'in otomatik şanzımanı orjinal boxer motora uyarlanabiliyor mu?
10'dan fazla vosu olan adam, hepsini sıfırdan topladığı koleksiyonunda 303 otomatiğin yanında bi de 302 otomatik olsun diye yaptırdı onu da,
benim kastettiğim gibi düzün zorluğu otomatiğin rahatlığı amacıyla değil.
İnanılmaz güzel araçlar var.
Eskişehir Vosvos buluşmasında çok kaliteli araçlar vardı.
Teşekkür ederim cevaplarınız için sonuç olarak otomatik şanzımana bir şekilde çevirilebilliyorda yani..:) Ortalama maliyeti ne olur acaba?
+Merak ettiğim bir konuda şu Replika 356A-B Speedster-Coupe v.s araçlar bunları Türkiye'ye getirmek gibi bir durum söz konusu mu ve inceleyebileceğim bir kaç firma önerebilir misiniz genellikle ya tube şase ya da beetle üzerine yapılıyor galiba?.:icon_tup:
Esgaraj.com >> Erkan ÖZTÜRK 0532 422 56 62
Es garaj Erkan Öztürk..
Cok cok iyi bir kare yakalanmış. Gerçekten bayıldım resme
fotoğraf biraz eski galiba ama çok güzel gerçekten.
bu çekici nerde duruyor , bayrampaşa spor kompleksinin orda görüyordum buna benzer birşey.
Senin eline gözüne sağlık Fatih'çim, ben sadece işledim biraz :)