geçmiş olsun.. basiret bağlanmasını ben iyi bilirim.. benim de başıma geldi zamanında.. :(
Printable View
geçmiş olsun.. basiret bağlanmasını ben iyi bilirim.. benim de başıma geldi zamanında.. :(
Çok büyük geçmiş olsun Allah yanlarına bırakmaz!!! yanlız yazılanlardan anladığım kadarı ile Şerefsizlerin bu işi ilk kez yapmadıklarını düşünüyorum...
abi dikkat etmek lazım allah yardımcıları olsun...
büyük geçmiş olsun dikkatli olmak lazım... benim aracımda satılık şuan sahibinden üzerinden bir arkadaşın bana gönderdiği mesajı sizle paylaşayım takdir sizin :D
Merhaba iyi günler annem eylül sonunda emekli ikramiyesini alıcak fakat iş dolayısıyla şu an lazım araç bize..ilan fiyatı + yaklaşık 7,000 lira vade farkıyla beraber eylül sonunda ödeme yapsak.protokol sözleşme mülkü muhafaza gibi tüm yasal şartları avukatlarımzla beraber oluştursak.İzmir Bornovada oturyoruz biz. 0554 682 5* ** Serdar K*RA***.eğer genelolarakşartlar uyarsa beni arayabilirsiniz yada numaranızı gönderirseniz ben sizi arayabilirim.Şimdiden teşekkürler iyi günler.Peşinat yoktur çek yoktur yasal şartlar yerine getirilip her türlü güven sağlanacaktır. İzmir Bornovadayız biz.
şaka gibi mesaj bu *ları ben yaptım normalde isim ve tel var
Çok geçmiş olsun, umarım suçlular çok geçmeden bir şekilde yakalanır ve cezalandırılırlar..bende aracın satışını almadan 3 taksitle elden anlaştığımız meblayı ödemiştim,sonra satışı yapılmıştı..
Allahından bulsunlar ne diyim yazık günah. Çocuk arabaya bınmez, yanlamazdı bozulcak, kırılcak diye :(
vay anasını yaa neler düşünüp neler yapıolar hayret bişey :S
buyuk gecmıs olsun ama arkadasının sucu daha buyuk valla ..
an itibarıyla araca emniyet el koymuş :))) çok sevındım. umarım en kısa zamanda işlemler tamamlanır araç sahıbıne kavusur :)))
gözünüze aydın nerede ne şekilde yakalanmış
Hadi gözünüz aydın..Detayları paylaşırsan seviniriz..Dolandırıcılar yakalanmış mı?
oo hadı gozunuz aydın : =)
gözünüz aydın çok sevindim
gözünüz aydın gerçekten allaha şükür
Geçmiş olsun gözünüz aydın....
Valla bizim buralarda da galeriye hemen hemen hergün Era lar Clio lar focuslar geliyor 34 plakalı yüksek modelli gurbetçiyim satıcam uygun rakama diye dövmekten beter ediyoruz adamı :)
Geçmiş olsun gözünüz aydın....
bununla geçmiş olsun
Valla bizim buralarda da galeriye hemen hemen hergün Era lar Clio lar focuslar geliyor 34 plakalı yüksek modelli gurbetçiyim satıcam uygun rakama diye dövmekten beter ediyoruz adamı :)[/QUOTE]
gözünüz aydın kendi arabam gibi sevindim (:
hayırlı olsun hadi.. Detayları bekliyoruz
dolandırıcılığın böylesi yok artık ya...
edit: bulunmuş çok sevindim :)
Hadi gözünüz aydın,çok geçmiş olsun.
40 kere arabayı satan böyle bi hata yapmaz
geçmiş olsun inş. kurtarabilir kendini
ben satışı yapmadan parayı alırım mesela :)
edit- gözünüz aydın Ohh miss:icon_tup: kurtarmışınız
walla cok sevindim de detay verseniz????
:) allahin sevgili kuluymus arkadasiniz gecmis olsun
Gözünüz aydın, insallah bişey olmamıstır arabaya..
Çok geçmiş olsun ucuz atlatmış.
oh oh çok sevindim gözü aydın araç sahibinin
Hadi gözünüz aydın... :)
vayy işte buna sevindim hadi gözünüz aydın
Valla bu is bile bile lades olmus.
Babana güvenme dedikleri bir devirde parayı almadan vekalet vs verilir mi satıs yapılır mı?
mahkemede kendilerini halklı çıkartmazlar inşallah.. sonuçta vekalet onlarda satış onlarda araba onlarda :S
buarada parayı noterde almak da sakat sahte olmadığını bileemezsin sonuçta.. araba satarken para bankaya yatmadan satış wermem, alırken de satış almadan parayı wermem walla ben.. işine gelmeyen almasın arabamı yada satmasın arabasını hiç umrumda olmaz
seneryo kusursuz oscar alıcak cinsten....
geçmiş olsun....
geçmiş olsunn akıllı davranmak lazım böyle durumlarda önce paran cebinde olcak :D
gercekten sevindirici bir haber umarım arkadasınızın gözü acılmıstır artık yoksa cok tırmalar :)
Büyük geçmiş olsun.