|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar kullananlar varsa onlardan yada duyduklarınızdan araç hakkında bilgi alabilirmiyim. Kullanımı nasıl, kronik sorunları varmı, parça problemi nedir, yakışı nasıl, tüplü kullanımda bir sorunu varmı, ergonomikmi, bir bayan rahatlıkla kullanabilirmi, görüş açılarında direklerden dolayı sorun yaşanıyormu, parça bolluğu nedir? ve aklıma gelmeyen milyonlarca soruya cevap verirseniz sevinirim. Yada bu aracın yerine ford focus 98-99, opel vectra, audi a3, honda euro civic secimi nasıl olur? Siz ne önerirsiniz. Önemli not: araçların hepsi otomatik olmak zorunda
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: civic
|
bende atlamış olayım konuya a3 yazıldığı için
1.8T ler nasıldır merak ediyorum..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
update .
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Kronik sorun olarak varyatör arızası var , parça sıkıntısı yok.
Muştuda tüplü 156 var yakıtından memnundu __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
t.spark kullanıyorum parça sorunu yok yola tamamıyla hakımsın ıcınde oturdunda kendını guvende hıssedıyorsun.. yakıt olarak ortalamadıger aaçlarla hemen hemen aynı yakıor..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
.156 7-8 litre yakıyor şehir içi. çok güzel bi tasairımı var kalitesine göre bedava
aa3 güzel sadece ufak biraz 1.8t o kadarda ateşli gitmiyor bana öyle geldi yani ![]() edit- yuro siviii çıkar kafandan. ne biçim bişey o araç bile değil |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
selespeedlerin vites atmasını sağlayan robotlarında arızalar cıkabiliyor insanı hayattan soğutuyor ama çok keyifli ben kendi aracımı yeni sattım bende 159 bakıyorum. Emin ol alırsan keyif alacaksın ve satarken tekrar bi alfa düşüneceksin
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: -
|
Alırsın alfa,olursun kalfa.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: b5
|
Direksiyon kutusu ve şanz.problemi biraz baş ağrıtıyor sanıyorum..Bir arkadaşımda vardı çok çekti çocuk
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
gurcell den detaylı bilgi alabilirsin tugral. varyator sorunun bile bir cozumu vardı. eşine alacaksın sanırım.. bu hem büyük hem de erkek arabası bana kalırsa. a3 her bayanın gonlunde onu cok iyi biliyorum. hem de kısa park sorunu yok. satarken de iyi para eder ki yine eşine araba alan bir erkeğe satarsın buyuk ihtimal. ki pazarlık kozun sende olur. ama eşinin arabayı görmesi şart.. o yüzden a3 almaya kalkarsan eşine gösterme veya görürse eh meh kem küm falan etsin
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Tugral bi bayan arkadaşım aldı daha yeni 156 selespeed.
ilk arabası olmasına ragmen gayet memnun kendisi.. sadece kasanın büyüklügünden şikayetçi.. tam emin olmamakla beraber 300 350 kuruş arası bişe yakıyor... bende kullandım motorla şanzıman uyumu güzel easytronicler gibi saçmalamıyor.. gidişide tatminkar.. __________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Zamanında bi abi kullanmış bu kasadan , ballandıra ballandıra anlatıyordu , agzımın suları akıyordu
Çok keyifli bi araç oldugundan bahsediyordu. yedek parça ve yakışından haberim yok. şimdiden hayırlı olsun ne araç alırsanız.. __________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Teşekkürler arkadaslar. Eşime alıcaz ama uzun yola cıktığımızdada rahat ettircek bir araç arıyorum. Yani küçük bi araba alıp uzun yolda sıkıntı cekmek istemiyorum. Bende arada kullanıcağım içinde banada biraz gelsin yani
156 hosuma gitti ama büyüklükleri hakkında bir fikrim yok henüz yakından incelemedim. Arastırmaya devam ediyorum. A3 le arasında kararsızım
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
konuyu yeni gördüm
![]() arabanın şekli şemali sürüşü yol tutuşu 10 numara benzinlide yakıtı çok fazla değil ama tüplede 0,18-0,21 arası falan yakıyor sanırım kronik olarak şanzuman robotu ile ilgili sıkıntı yaşadık hani maddi açıdan yoran birşey değil viteste kalıyor araba takılıyor falan ama çözümünü buldum kaldığım yerden devam ediyorum artık ![]() vites geçişleri çok rezil resmen 6-8 saniye falan sürüyor önce yavaşlıyor sonra vites atıyor sonra hızlanıyor bi türlü alışamadım ![]() tabi aynı vites kutusu yüzünden kalkışlarda falanda özellikle rampadan arabayı karçırma ihtimali fazla ( bayan kullanıcı olduğu için diyorum )donanımı fuldür digital klima abs sunroof airbag (kaçtane sayamadım )birde mümkünse 2003 modellere bak ama 2.6 ayda çıkanlara onlar makyajlı oluyor farlar tamnpon kaput değişik
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
12 yastıklı diyorlarda o 2 taneyi bulamadım bende
![]() bagaj ve kaput hariç her yere baktım. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Ludacris euro civici neden eledin? Birde senin vardır bildiğin uygun fiyata a3 veya muadili birşeyler
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
![]() valla jetta var tsi sadece otomatik. bayan işi oto ufak sytla denk gelise haber veririm edit- vectra demişin valla tatile çıkacağım gün 14 liraya 80.000kmde 02model kapalı garaj vardı kazasız dijital klima sunroof falan dolu bişey duruyosa haber vereyim sana |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
vectrayı yanlıs yazmısım astra olcaktı o
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
Ludacris Rica etsem bu aracla ilgili bana pm atabilir misin? __________________________________ Denizli 'UMT Otomotiv
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |