komple döşemeleri sıfır al can alıcı yerlerinede pejo sport renkleri deseni diktirirsin bence girme bu işe
Printable View
komple döşemeleri sıfır al can alıcı yerlerinede pejo sport renkleri deseni diktirirsin bence girme bu işe
ben başarılı buldum. :)
gayet güzel olmuş göki
Yeni konu açmadan devam edeyim dedim :) 2 sorum olacak 106 nın taban döşemesi yıkanır mı ? sıkıntı olurmu ? birde tavan döşemsi boyanır mı ?
gokı bende ınce kırmızı halı buldum orjın ustune yapıştrcam yapışkan ne kullancaz
parca parca kesilip de olabilir aslında aynı renk iple dikilir
http://www.sxoc.com/vbb/showthread.php?t=470174
bende yapmayı düşünüyorum bu işi , elemanın biri yapmış ingiltrede benim çok hoşuma gitti şimdi sordum 4 ay geçmiş üstünden herhangi bi problem var mı diye bakalım ne cevap gelicek
bildiğimiz bally kullanıcaksın, hırdavatcılarda 100-250 gr olarak kutularda var fırça ile sürüp yapıştırıcaksın,fazla bastırma bally üste çıkabilir, ben mundar etmiştim o yüzden işinin ehline yaptırdım..
mecbur kesiceksin belli noktada bendeki 2 parça yoksa pot yapıyor..
hiç bir sıkıntı yok, ilk gün nasılsa halen öyle:) paspas kullanıyorum, dikkat ediyorum kirlenmemesine, ilerde kirlenirse makina ile yıkayamam bally ile yapıştırılıyor çünkü, sıcak suyu yiyince mutlaka yumaşayıp atacaktır...:):):)