moruk burdan çıkıosun en batıya dogru aynı paralelde ilerliosun. Erikli diye bi yer var. şahsen en çok orayı tavsiye ederim sana git ne dediğimi anlarsın. hem nezih hem temiz hem ucuz aklında tasarladıgın planın seti orası
Printable View
moruk burdan çıkıosun en batıya dogru aynı paralelde ilerliosun. Erikli diye bi yer var. şahsen en çok orayı tavsiye ederim sana git ne dediğimi anlarsın. hem nezih hem temiz hem ucuz aklında tasarladıgın planın seti orası
Amasraya git daha iyi ve uygun olur
uygun istiyosan erikli olabilir Ahmet.gecesi gündüz gerçekten çok hoşuma gitti.geçen sene erikli otel 70 liraydı sabah kahvaltı dahil.denize sıfır
aynen aileyle de gitmiştik bikaç sene önce , erikli de olabilir aslında.Ama oraya da aile gidebilir sobelenmeyelim :D , Erdek , bozcaada-gökçeada ilk planda.Ama hiç bi bilgim yok üçü hakkındada.Nası gidilir , nerde kalınır , ne yenir , nerde denize girilir??bunlar soru işaretleri tabi.
erikli şuanda paket boşyer bulman zor olabilir bizim yan evi kiraya veriyorlar daha içinden kiracı çıkmadan yeni kiracıları geliyor :)
Selimpaşayı gecince kafa dinlenicek cok güzel yerler var şarkköy marmara eregli çiflik üstünde güzel otel pansiyonlar var ...
kardesim sakarya iyidir.sapanca var gezersin ucuzdur gol kenarı ordan kefken kerpe cebeci karasu vs vb kıyı seridi sakardan 1 saat bile diil yeni yol acıldı.tavsiye ederim.
erikli ve bozcada en favori sanırım bende bakınıorumda ama bıraz gece hayatıda olsun tabı
agva ya gıt hem yakın hem guzel
Erikli & Enes & Yayla yan yana çok iyi yerler denizide güzel İğneada doğa olarak güzel ama denizi pek iyi değil liman tarafları fena değil ama Erikli & Enes & Yayla öneririm.
saroz erikli enez hepsi full arkadaslar bende kaçiim dedim de başka nere boştur çokta vasat olmasın ama ramazan öncesine lazım bu haftasonu ben kaçar nereler boştur
valla benim araştırma devam ediyo , olmadı sen gittikten sora memnun kalırsan bende giderim.
erikli iyidir bozcaada da iyidir..seçim size kalmış :)
bozcaadada feribot olayı can sıkıcı biraz.Erikliyi ve erdek i araştırıyorum onun için.
erikli yayla olabilir denizi cokguzel.