|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
Arkadaşlar,
Avrupa Birliği ülkelerine süresiz, vizesiz gidip gelme ve belirli sürelerde çalışma izinim var. Örnek verecek olursam Almnanya'ya gidip ordan yedek parça almaya kalksam Türkiyeye gelişte sorun yaşarmıyım. Mesela gittim 200 adet plaka çerçevesi aldım gümrük sorunu çıkar mı. Bunları uçakta küçük bir poşete yanıma bile alabilirim gerekirse. Bunlar örnek tabi. Varsa detaylı bilgisi olan arkadaşlar paylaşsın lürfen. Son Düzenleyen RottingChrist; 21-07-2010 15:31. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bi tanıdığım almanya ya gidip kendi bavulun içine baya bi parça doldurup getirmişti kendi arabası için turbo,piston vs vs vs sorun yaşamamıştı daha detaylı bilgm yok ama malesef
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
__________________________________ ///Mürüvvette endaze olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
parca sayisi az olursa sorun yasamazssin ama 200 tane alirsan aramada cevirirler buyuk ihtimal gumruk isterler yada faturasini.zaten o kadar seyi kabine cikarman imkansiz.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
konu açılmışken bu başlık altında sorayım
benimde 2 takım body kite ihtiyacım var ve TRde yok bunu yurtdışından faturalı faturasız her türlü yolla getirebilecek bir arkadaş var mı hem benim hem onun işi görülsün ![]()
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
bildigimiz plakalik ve 200 tane, bir laptop cantasina?? vallahi sigdirirsan helal olsun diyecegim sana.sigdirmak onemli degil o da xrayden geciyor,elinde sonunda actirirlar onu bu ne diye sorarlar,bu sans isi,laptop cantasindan cok valizin icindeki esyalarin arasina serpistir, ama yinede risk var.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: MINI
|
Benim valizimde benzin pompasi egzantirik yay sapka vs. vs. vardi New York'ta icini acip bakmislar
Icine kagit koymuslardi cantanizi actik rahat olun genis oturun , adam olun diye
__________________________________ Benzin 10TL olsun, Zengin-Fakir belli olsun.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
iş biraz şansa bağlı ama anladığım kadarıyla olabilir benim iş.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
benim işi çözebilecek birisi var mı
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
mercedes W209 amg body kiti başkan
2 takım ![]() nerde varsa nerden gelirse o şekilde benim araştırdığım kadarıyla hollanda da var __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: s40/Leon
|
20 tane filan desen neysede 200tane plakalık kesin sıkıntı olur.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
bildiğim kadarıyla kişisel kullanım amaçlı parça getirtilebilir
ama söz konusu 200 adet ve aynı parça ise sıkıntı yaşamanız kaçınılmaz olur ama farklı ürünlerden örneğin 2 şer adet alırsanız bir sorun çıkmaz |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Anladim. 1-2 tanidigim var, hala yapiyorlarsa bu isi, getirirler TIRla. Ama eskisi gibi degil, cok denetliyor namertler.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
tek isteğim ürün tr sınırları içerisinde elime geçsin ben uğraşmayım gümrük vs. maliyet bildirme şansı var mı __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Bugune kadar bavulumda turbo, far takimi, teyp, anfi, subwoofer, panjur, stop, kadran, direksiyon, dump valve, sayisiz blow off ve diecast, intake, vs... getirmedigim sey kalmadi hicbir sorun yasamadim
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
300 euro gibi fiyatlara getiriyorlardi almanya'dan. Nerede olduguna baglidir sanirim, bilmem ki.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:40 ::::

ben gidip alıp getiririm kimse almaz ona yanarım 

Icine kagit koymuslardi cantanizi actik rahat olun genis oturun , adam olun diye