Sony ***** markadan dolayı yüksek fiyatlar.. samsung sanırım herkesin ortak noktası söylediğim fiyat aralığında.. Best buy ve media markete bugün bakıcam..
Printable View
Sony ***** markadan dolayı yüksek fiyatlar.. samsung sanırım herkesin ortak noktası söylediğim fiyat aralığında.. Best buy ve media markete bugün bakıcam..
Ben LG kullanıyorum görüntü kalitesinden çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
komutan 106 full hd toshiba var bende şimdilik memnunum bi bak istersen O fiyatlarda
LG ve Samsung dan şaşma derim.
Evdekiler uydudan normal yayın izleyecekse Plazma daha iyi bir seçenek aslında ama hem eski teknoloji olması ve çok elektrik yakmasıda cabası. Yanlız yeni üretilmiş plazmalarda güç tüketimleri düşürülmüş.
Bu işlerde sadece marka satmıyo bence,bilinçli kullanıcı sadece sony samsung vs tek marka üstünden gitmez ki bu piyasada böyle değildir zaten,kalitesi yuksek fiyatı dusuk olan bi model bakmanız lazım,Benim önerim philipsin 50 ile baslayan serilerine bi bakmanız,diger bahsettgnz 2500 lira civarı olan sony samsung vs bile 500.000 e 1 kontrast koyamıyoken philips 50 ile baslayan serilerine(seri numarasını tam hatırlamıyorum) 500.000e 1 kontrast vermiş,4 tane HDMI cıkısı var ve o bahsettgnz diger markaların tepki süresi 8 ms iken philipsinki 2 ms idi yanlıs hatırlamıyosam.
Ben yine kendi fikrimi söylüyorum
samsung olsunda hangisi olursa olsun yanlıs bi tercih olur,bu işlerde detay cok ne kadar teknoloji o kadar para,asıl önemli olan en uyguna en cok teknolojiyi almak
saygılar...
lg yada samsung al ;) lg 127' kullanıyorum
Valla sumi dediğin gibi plasma alıcam ki evdekiler normal uydu yayın izlyecek.. Best buyda bu hafta kampanyası panasonic 94 cm plasma 1000 lira.. aklıma yattı gibi yarın alıcaz..