|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ...
|
12 Yaşında Bir Pointer'ım Var Hiçbir Sıkıntısı Yokken Birden Bire Öksürmeye Başladı...6 Yıldır Ona Bakan Veterinere Götürdük Rontgen Vs Çekildi Birşey Gözükmedi...1 İğne 1 Tanede İlaç Verdi...Eskisi Kadar Olmasada Öksürük Hala Devam Ediyor Bildiğiniz Çok Çok İyi Olmak Şartıyla Veteriner Varmı Acaba?...
Evcil Hayvan Besleyen Arkadaşlar Memnun Kalan Arkadaşlar Olabilir Yorumlarınızı Esirgemesseniz Sevinirim 12 Yaşında Toprak Çağrıyor...Ölsün Artık Vs Gibi Yorumlar Yapan Kişilere Tavrım Çok Net Ve Çirkin Olacaktır...Lütfen Sadece Yardımcı Olmaya Çalışalım Teşekkürler Son Düzenleyen Xenomorph; 23-07-2010 03:19. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: akbil
|
Oncelikle gecmis olsun,aslina bakarsaniz 6yillik veteriner demek,kopegin tum bakimlarini,asilarini,hastaliklarini vsvs turevlerini gormus,gecirtmis,iyilestirmis/halletmis demek..bence baska veteriner aramayin..belkide yasindan oturu tam olarak gecmeyecek bi oksuruktur(bronsin)boyleydi galiba bi sknti vardir belki..hani bizde (insanlarda) bogazlarimiz agirinca bal vs yedirirler ya o mantikla suyuna katilan bi ilac vardi kopekler icin bi veteriinize sorun isterseniz..bildiginiz hani boyle tikanir oksurukte degil aksirmak gibiyse eger..benim koppegimdede aynisi olmustu (boxer) bu sekilde gecmisti(4yasinda suanda halen bazen yapiyo`kalici bisey tam iyilesmez,ilerleyen yaslarindada kalir demislerdi..kaldida`)
tekrardan gecmis olsun..hayvan beselemeeyen zaten yorum yazmasin mumkunse..elbet birgun hepimiz hakki rahmetimize kavusucaz sayet nasil biz hasta oldugumuzda yada dedemiz ninemiz doktora goturuyosak ayni sey hayvanlarimizdada gecerli..(sosyal mesajimida eklerim )
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Ben bugüne kadar supersonic bi veterinere rastlamadım..Ama Moda da hayvan hastanesi var büyükler ve eskiler o yüzden daha fazla tecrübeli olduklarını düşünüyorum orayı tavsiye edebilirim..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Öncelikle Teşekkürler...
Fakat Annem Tutturdu Başka Yere Götürelim Diye...Hayvanda Hiçbir Negatiflik Yok Meraya Çıkardım Hala Koşuyor Ferma Veriyor Kuş Kaldırıyor...Fakat Dışarda Hiçbir Öksürük Yokken Eve Geliyor Öksürüyor Evde Değişen Hiçbirşey Olmadı...Yattıgı Mınderi,Oda Parfumu,vs Hiçbirşey Değişmedi...Anlam Veremiyorum.. Çok Çok Memnun Kaldığınız Bir Veteriner Varsa İsmini Ulaşım Bilgilerini Yazarsanız Sevinirim...(Bu Satırı Genel Olarak Yazdım) Son Düzenleyen Xenomorph; 23-07-2010 03:34. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
Yorumun İçin Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Doğrudur..Bizim ufaklığı götürdüğümüz doktor yorkshire cinsi üzerinde uzman olduğu için tavsiye etmek istemiyorum..Moda da kuzenimin köpeği ameliyat olmuştu memnuniyetsizlik olmadı orası için ve çok fazla hastası var mantık olarak orayı tavsiye edebiliyorum ama çok iyidir harikadır dersem yalan olur fazla tecrübem yok çünkü..
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
Çok Teşekkürler Listeye Ekledim Orayı.. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: akbil
|
Yer zuhuratbabada(bakirkoy/istanbul) avrupa yakasi.Numara 14 Bahcekati girisi.(2125718304) Kopegimin bircok skntisini herzaman hallettiler,..Kucukken veled cok fazla hastaliga yakalandi yalan yok Orhan abi,mehtap abla,ayfer abla.. yardimci olurlar..veyahut olurda giderseniz eger bana pm atin bende size eslik etmek isterim,zaten veteriner klinigi evime cok cok yakin. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
akvet Bülent abiyi tavsiye ederim, nos U ve birkaç köpek ve kedimizi hayata dondurdu, cidden iyidir. Beylikdüzü'nde yeri
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
peki öksürmesi kendinden değilde boğazına bişi kaçmış olabilir mi veya boğazını bişi çizmişse piskolojikmen öksürüolar günlerce hemde bnm oluşumdan biliyorum boğazını bir kere kemik kesmişti çocuk rahat 2 ay öksürdü çünkü
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
öcelıkle gecmıs olsun benım veterınerım topkapıda yeri ayrıca fatıh beledıyesının bas veterınerı cok ıyı bı yer yardımcı oluyor fıyatları cok ucu degıl tavsıye ederım
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: SuS2000
|
Senelerdir butun kopeklerimize bakan yer Medikovet, b.çekmecede dir. Konusmanizi tavsiye ederim.
Tel: 0 (212) 883 08 78 Handan Hanım. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Audi A3
|
Bence sizin moda'ya gözükmenizde fayda var.Olmadı kendi veterinerimide önerebilirim fakat şehir dışında çarşamba günü gelecek yeride cerrahpaşada sayısız sağlıklı operasyon ve tedavi yapmış uzman biridir Metin bey yardımcı olur.Bu işinde sadece diploma ile olmadığını sizde bilirsiniz dostunuz açısından elinizi çabuk tutmakta yarar var __________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
Son Düzenleyen Utku; 23-07-2010 10:49. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Kuzenimin köpeği rahatsızlanmıştı o araştırmalarında Avcılarda Hayvan hastanesi var üniversitenin içindeymiş acıbademden kalkıp oraya götürüyordu.
Onun köpeğide durduk yere kısmi yüz felci olmuştu. orayı bi araştır istersen |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: TOMMİ MAKİNEN 1,9 PD CUPRA
|
slm levent bir veteriner kliniği var
sabancının ikiz kulelerinden aşagıya inerken sagda shel benzin istasyonuna inmiyorsun ışıklarda kalıyor bayagı ii bir yer |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
avcılar da istanbul üniversitesi var.
BU işin gerçek uzmanları orada. Papağanımı kimse ameliyat edemiyordu, netekim orada bir profesör yapmıştı. __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 9HP
|
evde klima var mı ?
|
|