mustafa muştunun baba mesleği tavsiyelerini dinle derim
Printable View
mustafa muştunun baba mesleği tavsiyelerini dinle derim
sağol abi baba 1978 yılından beridir bu meslekte ama artık bıraktı gibi sadece pet bakımı falan yapıyorlar
eğer ki nişantaşı taraflarına yakınsan cemaliye hanım var eski hayvanları koruma derneği hekimlerinden onada gidebilirsiniz
öncelikle çok geçemiş olsun , kendi gittiğim veterinerimi kesinlikle öneririm , yeri kozyatağında , çok farklı biyer Feridun Kalyoncu diye biri , türkiyede ilk veteriner kliniği açmış zaten kendisi , bence götürmenizde fayda var ama götürmeden önce arayın konuşun çünkü feridun bey de orda olsun bazen yardımcılarına bırakıyo kliniği , telefonu aşağıda..
0216 369 40 80
Yarın Araba Kiralıyıp Bi Levent'e Gidicem...Avcılar Beylikdüzü vs Çok Uzak Yerler Bana Onlarda Baktım Net Bırsey Soyleyemıyorlar...Burdakı Tavsıyelerı Yakınlıgına Gore Yıne Gıdıcem
Bu Arada Evde Klima Yok,Fakat Ciddi Rüzgarlı Bir Ev Bizimkisi Önü Bulvara Arkası Parka Bakıyor Devamlı Esiyor Şimdi Cereyan Olmayan Yere Koydum Şila'yı...Bakalım
Herkese Çok Teşekkür Ederim Yorumlarınız İçin..
İst. Üniversitesi Avcılar kampusü'ne gidin.Anadolu yakasında gezmedik yer çalmadık kapı kalmamıştı kedim için.Son çare oraya götürdüm.Allah'a şükür sıkıntı yok.
evet yasam veteriner klinigi dogrudur bahsettgımız kısıde Fatih beydir genelde orada oluyor
bende kocamaustafapasada oturuyorum o metıneye gıttım alt katta köse basında yerı sanırm aynı kısıden bahsedıyoruz eger oysa bende ondan hıc memnun kalmadım
yazında kumburgazda oldugum ıcın oradakı veterınere göturuyorum ondanda memnun fakat bıraz uzak
1 kopek kaç yıl yaşıyorki
teyzemin köpegi neredeyse re$it olacak : )
cok gecmıs olsun :(
besıktasdasın yakınsın bız bızım kopegı boyacıkoydekı veterıner var oraya goturuyorum ısmı cuma cok ıyı bırısı ve yamyam degıl polıs kopeklerı fılanda gelıyo baya bılgılı.
geçmiş olsun öncelikle , Erenköyde Pastuer kliniğini tavsiye ederim . özellikle akşam saatlerinde veya c.tesi götürürebilirseniz Zihni Beyi isteyin. kendisi İ.Ü de profesör Universite dışında klinikte. Hem çok bilgili , hemde çok hayvansever bir Veteriner kesinlikle tavsiye ederim. umarım soruna bir çözüm bulabilir.
http://www.mekanist.net/mekanlar/pas...r-poliklinigi/
Etiler ' de Animalia var , İlhan Gökgöl , benim pitbulluma o bakıyor gayet iyidir tavsiye ederim. Google da aratarak da hakkında bilgilere ulaşabilirsin.
http://www.animallia.com/
Ne gibi bir eksiğini gördüğünü söylermisin bende müşterisi olarak dikkate alayım can emanet ettiğimiz kişileri tanıyalım.Benim köpeğime çok sağlıklı müdahaleler yaptığı için birkaç arkadaşıma önermiştim mesela birtanesi yaşam'a gitmiş kalbinden ses geliyormuş kan tahlili ıvır zıvır derken tavsiyem üzerine gittiler 2 günde sağlığına kavuştu ve daha önce Dex'i eğitime verdiğim çiftlikte çalışmış yani yıllar önce oradanda iyi duyumlar almıştım
fulya vet
adresi
(212) 266 4650
Öğretmen Haşim Çeken Cad. No: 7 19 Mayıs Mh. Fulya Şişli, İstanbul