|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/15400530.asp?gid=373
Güzel bir haber ,biz bu Karbon elyafdan nasıl yararlanabiliriz acaba fikirler nelerdir? __________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Aksa'yla bı ıletısıme gecmek gerek
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
fikir derken??? yastık kılıfı, yorgan, entare yapılır hem yanmaz hem sağlam olur ![]() Piyasa çok vereceklerini sanmam birde bunalr daha çok yapısal ürün yapar heralde bizim kullanacağımız ürünleri üretmezler. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ablam geçen sene aksa da staj görüyordu ve söylemişti bana karbon elyaf üretiyoruz şöyle böyle diye ben demiştim bizim karbon fiber bu işte diye yok bu daha çok insan saçı gibi diyordu ama aynı şeymiş
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
gelsin karbon kaputlar karbon bodykitler
nede olsa ucuz olur heralde bizlerede geçirecek degiller ya ![]()
__________________________________ OldSchool |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
![]() edit, şaban : '' bu ne????? kaputttt '' __________________________________ ''hondas never get old, they just get faster'' |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |