Skandal !
Printable View
Skandal !
10 karakter
bunu yapan çıkmadı daha hadi nerdesiniz
Konuyu Toplam 29 üye okuyor. (27 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
senna, Ahmet Saraçoğlu, alpergti, B.Aktepe, car wolf, coskan, DERAN_TUYNER, ertan typer, feRRo, halilkarakas, hotsauce, Jerky, OmerRS, orhansah, pnrkc, punto_multijet, Ramiz, rapture, rdmmm, RS609, serdar_07, SeRKaN, Talih.b16, ulasstoprak, Xdream, zafer_0403, _muhaRRem
Konuyu Toplam 31 üye okuyor. (29 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
B.Aktepe, 10ur_K, Ahmet Saraçoğlu, alpergti, car wolf, coskan, DERAN_TUYNER, ertan typer, feRRo, halilkarakas, hotsauce, Jerky, nakayama, OmerRS, onurars, pnrkc, punto_multijet, Ramiz, rapture, rdmmm, RS609, serdar_07, SeRKaN, snan1910, Talih.b16, ulasstoprak, Xdream, zafer_0403, _muhaRRem
benimkini 31 kişi okuyor :D
ya konu acmak istiyorum,cisim geldi bakirkoydeyim yakinlarda tuvalet varmi bilen varmi diye..anasini satim arkadas..millet techturkeyi google.com gibi kullanmaya calismiyomu ayar oluyorum ! :@
bu arada ahmet abi nerde? Geldi mi ?
MMS egsoz ne bide onu anlamadık supersprint magnum yazcaktın heralde:D
ahmet abi yolda gelicek
sal çocuğum ılık ılık sal gitsin
B.Aktepe ve pejo citiay :D
bu konuyu cem paklar :)
Alper bi an aklıma bizim Ft geldi ... :D
bi cisim yaklaşıyor.. :D
ranthor tabiri cazise quaife kilit ozan deriz kendilerine bi o kitler bu konuyu anca..
Ahmet abiye selam soyleyin,geldiginde belki ben burda olmam..cisimi yapmam lazim ilik ilik bisey olmaz heralde..neyse ben dusha giriyorum xD gorusmek uzere.. bu arada ne sapladi beee ouuuuuufff hahahah yakinda arabanin konusuda acilir xxx araci gecen turkiye 1.si 19391milyar diye hahaha neyse ya bu konu sarmadi beni ,haydin gorusuruk :D anadolu yakasinda olan varsa arasin cepten beni HAHAH