İlk bindiğimde bütün camlara,ı açar 1 dakika kadar havalandırırım sonra full klima 100km de yarım litre fazla yakıtın lafı olmaz cam falan serinletmiyor arabanın içi toz toprak doluyor saçın başın dağılıyor falan gereksiz klima en güzeli.
Printable View
İlk bindiğimde bütün camlara,ı açar 1 dakika kadar havalandırırım sonra full klima 100km de yarım litre fazla yakıtın lafı olmaz cam falan serinletmiyor arabanın içi toz toprak doluyor saçın başın dağılıyor falan gereksiz klima en güzeli.
her eve araca lazım birşey bence :D
Klimam hep açıktı. Hatta genelde hem cam hem klima açıktır. :D
kapalı garajım var arabanın camları sanrufu hep açık :D bilgi için elinize sağlık
lıma acıldıgıı zaman adamı ters dondururur :D
Benim aracim klimali zaten öyle ypaiyorum ama klima olmayan arabayada acarim camlari kapilari beklerim biraz ondan sonra binerim arabaya :D
kliması olamayanlar napsın :D
dersi iyi dinlememişsiniz :) sadece klimadan bahsetmiyor, sıcakta içerideki havanın zararından, çıkarılması gerektiğinde de bahsediyor, sizi gidi sizi :)
http://i27.tinypic.com/263datv.jpg
ben açıom iyice soguk ifleyince camları kapatıyom :D
Aracımızda klima kullanırken nelere dikkat edelim?
http://www.uzmantv.com/aracimizda-kl...-dikkat-edelim
yaz geldi yine klima kullanmaya başladık ve güneş hep tepemizde güncel olsun.
ben pek acmıyorum yakmasın hesabı :D
Camımda Hep Acık Yolumda :D:D
ne klimasi kim kaybetmişte biz açııcaz.
özellikle öğle vakti yakıcı güneş altında yavaş ilerleyen trafikte mecburen açıyorum. yoksa cam açsanızda fayda etmiyor. dur-kalklarda esinti olmuyor ki :D onun harici doğal takılıyorum. :D
paylaşım için teşekkürler.
ACS forever
(ACS ) =Aç Camı Serinle sistemi
bilgilendirme için teşekkürler önemli bilgiler ... Polen filtresini de temizlemekte fayda var havalar ısınmaya başlıyor yakın zamanda. .
kumandalı anahtardan tüm camları aşağıya indirme fonksiyonu bütün arabalarda standart olsun :)
ford'da vardı mis gibi kullanıyodum arabaya binmeden 10metreden camları indiriyodum, şimdi fiat'ın kumandasına basıyorum basıyorum olmuyor :)