|
|
#1 | |||
![]() |
Yurt dışından aldığım pc min hard disk i bozulmuş.Bugün yetkili servise götürdüğümde hard disk i yapabileceklerini fakat yazılımsal sorununu yapamayacaklarını söylediler.Bende çalıştıramıyosanız yapmayın dedim.Kutusundan filan çıkan herhangi bir yükleme cd si recovery yok
Kendi sitesindede modelini bulamadım.Bu konu hakkında bilgisi olabilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
hdd değişicekse sorun yok zaten sana lazım olan sadece oem win cdsi oda servislerde var
ki sen hdd değişmiş vaziyette al oem i şekilde win kurar kullanırsın driverleri webde var __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Opel Corsa 1.7 DTI
|
Göztepeye uğrayabilirsen Bizim dükkana gel halledelim hemen.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: bildin beygir la
|
servıse bana wın kur dersen kurmazlar
sana garantıden degıstıklerı dıske recovery part yapmalarını iste driverları vs sı zaten partın ıcınde olur sen tum ıslerını o recovery partdan haldersın kendınıde sıkıntıya sokmamıs olursun
__________________________________ et giren yere dert girmez.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
win kur dersem ücret karşılığı kurarlarmış ama 64 bit kurmazlarmış.Yurt dışı garantisi vardı (1 sene) oda bitti.Ben sölemeden bunları yapması gerekmez mi servisin.Çok sıkışık bi zamanımda gittim aldığım cevapta beni tatmin etmediği için yaptırmadan aldım.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
adresini pm alim.Uzun süre İstanbul da olmicam kullanma gereksinimim yok zaten.Gelirim yakın göztepe.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Opel Corsa 1.7 DTI
|
Pm attım Aykut.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:44 ::::

Kendi sitesindede modelini bulamadım.Bu konu hakkında bilgisi olabilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

sana garantıden degıstıklerı dıske recovery part yapmalarını iste driverları vs sı zaten partın ıcınde olur sen tum ıslerını o recovery partdan haldersın kendınıde sıkıntıya sokmamıs olursun