Telefonun İçine Nasıl Edilir Part I

Thread: Telefonun İçine Nasıl Edilir Part I

1. Ae86's Avatar

Ae86 said:

Telefonun İçine Nasıl Edilir Part I

2004 yılından beri K 750 kullanıyorum hadi biraz model yükseltelim dedim Vivaz aldım.Telefonu alalı 2 gün oldu ekran gitti ruha fatiha neyse gönderdim servise ama servis italyada çünkü İtalyadan aldım.Tabi bu telefonun uluslararası garantisi bizim memlekette geçmiyor o ayrı konu.Bu ekran gibi sorunları başka bir dokunmatik telefonda da yaşadım ve ilk çıktığında aldığım sim plus kartını günah keçisi seçip Vivaz servisten gelmeden sim kartımı yeniledim.Telefon geldi yeni kartla düzgün çalışıyordu... ben dün yazılımını güncellemeye kalkana kadar... Update services programını çalıştırdım tam telefona yüklemeye başladı % 80 geldi bende ekrana bakıyorum mal mal hatayı yapıştırdı.Hata mesajı sanki ekrandan bana hareket çekiyordu o derece koydu...Gelelim öze telefon açılmıyor.Bu işlemi yaparken telefon full şarjı vardı.Bu olaydan sonra şarja bıraktım tık demiyor arasıra pili çıkarıyorum takıyorum bekliyorum biraz sadece yanındaki kırmızı ışık yanıyor başka tepki yok offf.Bana yardımcı olabilecek varmı aramızda?

2. Schumi's Avatar

Schumi said:
    Şimdi bakındım biraz netten de. XS++ diye bir program işini görücek sanırım.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

3. Ae86's Avatar

Ae86 said:
    Araştırayım bir programı çok teşekkurler.

4. Swift's Avatar

Swift said:
    tekrar güncellemeyi denediniz mi?

5. Ae86's Avatar

Ae86 said:
    Tekrar güncelleyemiyorum çünkü aptal program şebekeye bağlanma hatası veriyor Yani internete bağlanamıyor.

6. Swift's Avatar

Swift said:
    tamam o zaman meraklanmayın bilgisayıda kapatmayın o şebeke problemi çözülünce kaldığı yerden devam etmesi gerek.en azından bende defalarca öyle oldu

7. Ae86's Avatar

Ae86 said:
    Olay dün oldu güncellemeye başlatmadan önce telefon ile bağlan dedim program başladı sonra bağlantı seçeneğini modem üzerinden yaptım.Program ilk önce güncel yazılımı indirdi sonra telefona yüklerken hata verdi devam etmedi.

8. Swift's Avatar

Swift said:
    siz en iyi google da mobil-forum u aratın üye olun sony ericsson bölümünde yazım sorunları bölümüne sorununuzu yazın.orda işin uzmanları yardımcı olurlar