ShEkİL JoJuQ:scared:
Printable View
ah mahvettik konuyu gene...
sorun site içi mi acaba onu yazsan:)
burada tanıdık muhabeti olsada ticaret ticarettir.araba için kesinlikle kapora alacaksın
vermeyeni kale almayacaksın
na kaddan adisiniz siz yaww bi tek mikemmel Türkçeyi siz mi konuşuyorsunuz :D
konu iç olmuş yine
ben kapora filan anlamam burası emlakcı yada galeri değil derim paranı tamamla gel derim.
vazgeçerse kapora yanar muhabbeti filanda anlamam.
gelirsin arabaya bakarsın noterde parayı elden ele verirsin satısını alırsın bu kadar basittir.
şimdi orda yazdıklarımı kimse anlamadı öylemi bravo araç satış sitelerinde veya v.b satış sitelerinde araç satılırken nasıl msj atıyolar size merak ettim direk arabayı gelip veya sattıgınız bir ürünü tamam aldım al paranı ver ürünümü diyolar msj içeriginde enson kaça verirsiniz aracımı satıyorum satınca gelip alcam şu kadar param var gibi örnekli msj lar hiçmi gelmedi sizlere? demekki sadece bana yazıyolar böyle msjlar.
alparslan sen orda bişey sormamışsın sadece derdini anlatmışsın pardon onuda düzgün anlatamamışsın canı sıkılan konu açıyo zaten bu aralar yakında erken boşalma problemı yaşıyorum ne yapmam lazım gibi konularda gelmeye başlicak ondan korkuyorum.
sen bu forumdan birine laf sokuyosun sanırım anladıgım kadarıyla açık açık yaz bizde bilelim. yoksa senın buraya konu açmanla sahibinden.com daki kimse senin sıkıldığını anlamaz :)
galeriye ver kurtul hocam ..
gider paranı alırsın satılınca :)
kasıklarım agriyor diye konu acan falanda cikar yakinda..
Eee var mı bu gece bi hareketlilik ekşın?
aracım satılınca evoya talıptım, ancak telle arıyolar gelıcem dıyolar gelmıyolar..hanı konu bıraz bızedemı degdirme yapıyo anlamadım..oleyse bıle daha yenı konustuk zaten alparslan abı senınle öle bişey varsa bi aydınlatı ver abı??