:icon_tup::icon_tup:
Printable View
115lik makinası çok kötü kardeşim.. bende 1.8lik olanı vardı.. gayet güzel arabadır.. 140lıkta ha keza tatmin eder..
arabanın 96 model olmasından ziyade ne kadar saglıklı oldugu önemli.. milletin aklında sürekli olarak japon arabası saglam olur mantıgı var ama renolarında memleket koşullarında gayet saglam oldugu biliniyor.. satamazsın elinde kalır lafına da katılmıyorum normal fiyatından 1 lira aşagı çek bak nasıl satılıyor..90 model honda satılıyorda reno mu satılmayacak
megane 1 leride arastır cok sorunsuz makinelerdir yıllarca kullandım hiç bi sorun yasamadım (bi kere conta yaktı olucak o kadar:D)
ama corollo dersen abi arabada bi otomatik cam bide ayna var baska bisey yok yazık değil mi o kadar paraya benim 92 model arabamda bile abs yol bilgisayarı digital klima var:D
ben donanımsız arabaya o kadar para vermem abi sonucta biz isi bilen adamlarız ve araclarımızı bilincli kullanırsak en az sıkıntı yasacak insanlar biziz buna pugda dahil hondada dahil...
teknolojisi gayet eskide ondan.. megane 1de kullandım o motorun aynısını.. basıyorsun arabada bi tepki yok ve gayet güzel yakıyor kendisi..
lagunada da en güzel motor 1.6 olanlar 2002 senesinde çıkmıştı sanırım.. hem canlı hem az yakıyordu.
96 2,0 otomatikler 115 hp dir.
140 hp otomatik yok.
115 hp otomatiği geçtim manueli bile çok yakar.ama konforlu arabadır.sessizdir
bilgi olsun diye yazayım
phase I lagunalarda rxe 155 hp 2,0 motor.otomatik seçeneğide var.96nın 2. yarısında havayastığı gelmeye başladı
rxt olanlar(ön kapı çıtalarında 2,0S yazar) volvo ile ortak kullanılan 140 hp motora sahiptir fakat volvoda bu motoru otomatik şanzımanla alabilmenize rağmen renaultta bu motor sadece düz vites.
içi geniştir,konforludur,sağından solundan ses gelebilir,frenleri harika olmassada o yıla göre iyidir.her 2 donanımdada konuşan adamı vardır:)parçaları pahalıdır.115liği çok yakar.140lığı 2,0litre standardında yakar.140lığın performansı tatmin edicidir.115lik hep vites ister ama devirli bi motoruda olmadığından virajlı rampalı yollarda seri kullanımda can sıkar.115liktense phase II lerin 1,6sı daha mantıklıdır bence.
rxt 2,0s modelinde 2,0 rxe modeline göre extra olarak fabrika çıkışı arka kanat,5 kollu jant,kapı çıtalarında 2,0s yazısı,dışarıdan mor olarak gözüken atermik ön cam,arka frenlerde disk mevcuttur
megane 1 ler de 3 tip benzinli motor kullanılıyor
1. 1.6 16v sınıfının en basarılı motorlarından biri...
2. 1.6 8v orta karar bi motor yakıtı 16v den daha fazla
3. 1.4 16 v 90 hp yine guzel sayılabilecek bi motor...
siz hangisini kullandınız bilmiyorum ama 1.6 16 v motorlar hem cok dayanıklı hem ekonomik hemde ciddi performanslı motorlardır (bkz. clio sport)
bi yerde bi yanlısklık var yani:)
ek olarak butun rakip firmalar motor değisikliğine giderken 2000 yılından beri renault hala bu 1.6 16v motoru uretip kullanmaya devam ediyor o derece istikrarlı bir motor:)
Hesaplı ise al.
Kullanan bi kaç kisiye sor
millet tutturmuş metal yorgunluğu 70 model toşaf şayen,124-125-126-131-169-331-333 Gidiyor. Broadway ler cayır cayır yürüyor
sen burayı dikkate alirsan ya 96 vti yada kredi cekip 2002 hande tapar alırsın :)
10bin gibi bir fiyata temizse alınır bencede.canını almadan satmaya kalkıncada hadi 7-8e sat
tuğral kardeşim lagunayı alma..nedenine gelince belli bir yaşa gelmiş renaultlarda sorunlar eksik olmuyor ve araç tüplü..senden ricam yeni sanayide ümit özbek var ona bir göster arabayı.
dayımda war 140lık çok güzel araba bence alınır ;)
Nissan Primera P11 SE bakın..11-13'e güzel araçlar bulabilirsiniz..2.0SE(SR20DE motora sahip) performansı,donanımı,frenleri v.s gayet iyi. 2 tane almıştık biz oldukça sorunsuz bir araç tavsiye ederim..Laguna çok konforlu,geniş v.s ama gerçekten 2.eli zor satılan bir otomobil özellikle makyajsız kasada.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28551325/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28770103/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...otomatik/detay