|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yok
|
Arkadaşlar,abilerim 2 sene öncesine kadar zayıftım.Ancak Kışları 2 sene içinde evde boş boş oturup yemek yemekten vb. sebeblerden oldukça fazla kilo aldım. Şimdi okul başlamadan yaklaşık 25-30 kilo(ne kadar fazla o kadar iyi) vermem gerekiyor.Gerçekten fazla kilo aldım.Forumumuzda bana yardımca olucak profesyoneller elbette vardır.
Şınav2da kötüyüm ama kiloma göre mekik'te iyi olduğumu söylüyorlar. Göbek,yan yağlarım biraz fazla. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: gti
|
bisiklete binmeyi kes bacak kası büyüme hormonunu etkileşime sokar kilo aldırır. düzenli şekilde mekigini çek şınav fln gerek yok ekmegi tavugu balıgı kes. full sebze ve spor yap kısa kas gruplarını çalıştır kabız yapacak yiecekler ye iştahın kesilsin
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: evo x
|
spora yazılacaksın birazda boğazdan kesiceksin
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Teşekkürler ..Peki bildiğiniz hareketler varmı?(sorum sadece size değil herkese)
Harektlerin resimleri felan olursa daha rahat anlayabilirim. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: evo x
|
bi dakka ya 30 gunde 25-30 kilomu vermen lazım
![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
sanslısın cunku yazın kılo vermek cok daha kolaydır yemek ve duzenlı sporla 25 30 kılo olmasada yeterınce verırsın . profesyonel kısılerden yardım al zaten sıtede bu konu hakkında profesyonel gorusu olan kısıler var sımdıden ıyı terlemeler
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: gti
|
hareketler sınırsız ağırlık kaldırmak şart yalnız hatta vaktin varsa spor salonu en iyisi olur aletli çalışmak en faydalısı ama evdeyse de bol bol agırlık alman gerekecek ve uyumayı da bırakacaksın uyku kilo yapar. bi süre ayakta uyuyacaksın ama cok etkisini görürsün.
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Tomcat Rover 220 turbo, 2011 Lancer
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Tomcat Rover 220 turbo, 2011 Lancer
|
Kardeş sen 30 gün hiçbişey yemeden maratona katılsan veremezsin o kiloyu ..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Ya belki kiloyu abartmış olabilirim.Ama yinede epey kilo vermem lazım ..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: .
|
ne yazılsa boş.. beyinde bitirirsen verebilirsin ancak..
kesin kararlıysan yapabilirsin. yemene dikkat edip sporla birlikte çok güzel kilo verirsin tabiki 1 ay gibi kısa bir zamanda olmaz.. +kilo verdikten sonra yemeye devam edersen verdiklerini katlamaları olarak geri alırsın. öyle bir yemek düzeni oluştur ki hayat boyu o şekilde devam et ve formunu koru. profesyonel değilim nacizhane tavsiye.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Çile bülbülü..
|
Uyuşturucuya başla 1 ayda o kiloyu verirsin..
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
TechTurkey
|
Bu sopa haraketiyle de gobek eritenler var mış ...
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
geçen yaz 115 ten 92 ye düşmüştüm ,,, günde bi saat yürüme , gece yemeyi kesme + ramazan derken şahane olmuştu ama kışın aynısını tekrar aldım melesef.Bu bikaçgündür tekrardan başladım ama geçen seneki istikrarı göremiyorum pek kendimde.Kilolu insanın kilo vermesi çok daha kolay oluyor zayıf a nazaran.Onun için gece yemeyi ve her öğünde ekmeği keserse(k)
, akşamları 1 saat veya daha fazlası yürüyüşle çok güzel kilo verilebiliyo.Takipçisiyim konunun kolay gelsin ikimizede![]() bu arada bora; 3 sene önce bi dietisyene falan gidiyodun hatırlıyomusun?Niye gidiyosun diye sorduumuzda ''metabolizmam çok hızlıymış , kilo alamıyorum , kilo almaya çalışıyorum'' gibi bişey söylemiştin..O an okayla beraber arabadan indirip dövesim gelmişti çok pis seni ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
1 ayda 30 kilo verirsen iç organların çöker malesef. İlk başlarda hızlı verirsin ondan sonra bıçak gibi kesilir. Metabolizman yavaşladığı için sadece su bile içsen kilo almaya başlarsın. Dİyetisytene git sana 1 günlük yemek listesi çıkarsın. Ona göre yersen hem sağlıklı kalırsın hemde 3-5 ay içinde gözle görülür kilo verirsin.
Kibrit kutusu kadar peynir yemeye alışmaya başlasan iyi edersn
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: :)
|
1 ayda max 10 kilo verirsin fazlasını versen zaten 3 5 güne geri alırsın..yazıl spor salonuna 4 ayda 30 kiloyu rahat şekilde diyet ve sporla verirsin
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
|
|
|
|