|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: her daim gerekli
|
Aile kullanımı için 2 tane bu araçlardan almayı düşünüyoruz. Bütçelerimiz 19.000 tl ama sıfır olunca 24bin üst noktaya çıkabiliyoruz. Daha fazlasını çıkamıyoruz
![]() Bipper combi 24.650 tl , fiorino 27.930 tl fiyatlar bunlar. Sizce hangisini almak daha mantıklı? Bipper dfiyatı ve az yakan motoru mu yoksa fiorino mu? Biz karar veremedik . Aile için araba bakıyoruz ama baktığımız modeller hepsi 150k km geçmiş, hor kullanılmış ,yüksek fiyat istiyorlar vs vs. O yüzden olmadı sıfır bunlardan alalım dedik gene karar veremedik. Sizce bipper mi fiorino mu? Çevrenizde fazla km yapmamış ,temiz diyebileceğiniz bora,golf varsa onları da değerlendireniliriz. (Ankara da , standart olması ve fiyatı aşırı olmaması ilk tercihimiz) __________________________________
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Bu aracı kullanırken kesinlikle ağırlıktan dolayı torka ihtiyacın olacak, ancak alt devirdeki torka. o nedenle tabikide bipper. Ben her ikisinide kullandım, fiorinonun motorundn çok şikayetçiydim, açıldımı gider ama açılana kadar akla karayı seçersin.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bipper
![]() ---- Fiorino
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
fiorinodan oldukca memnunduk emotion modeli 15k km kullandık gayet zevkli ve guzeldi. ancak bipper hakkında herhangi bir tecrubem olmadıgından bişey diyemiyorum
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 76' Mercedes w115 230.4 / 09' Mercedes c180
|
Fiorinoda ne motor var 1.3 cdti mi ? Eger oleyse alt devirleri cok skntili bi aractir. Benim corsada bu motor vardi ve gercekten insani cok skan bi motor yol alana kadar 2 tur tavla atarsin arabada ya
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
Arkada bağımsız süspansiyon ve yay amortisör ikilisi varsa biper alın
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: her daim gerekli
|
Aile kullanımı olacağı için fazla yük vs ile işimiz olmayacak. Araçlar genellikle 2-3 kişi binecek şekilde kullanılacak.
Performans açısından çok bir bekletimiz yok. Aracın birini 35 diğerini 47 yaşında aile babaları kullanacak. __________________________________
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 96 dark blue vti 96 white ek9 spech vti
|
sanırım isim farkı var bitek .. ben bipper alırdım .. fiorino burda bipper dışarda üretiliyomuş
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: RED VTi
|
şirkette fiorino kullanıyorum.gayet rahat kullanımı hızıda tatminkar.fiyatlarda bi yanlışlık yok dimi?ben bipperi daha pahalı biliyodum
__________________________________ Dünyanın en yüce tahtınada çıksanız oturacağınız yer kendi .ıçınızın üstüdür...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: '11 Scirocco DSG HP? :)
|
fiat iyidir
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Turbo Powered VTI, Atiker Powered JAZZ
|
özelliklerine göre fiyat değişir, servise git fiyat al, baya aşağı veriyorlar. benim tercihim fio. 1.3 multijet çok başarılı bir motor ve eko dizel.
__________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
fiorino,nemo,bipper hepsi türkiyede aynı fabrikada üretiliyor.
__________________________________ "Haksızlıklara sessiz kalmak suça ortak olmaktır.Sessiz kalmayın,suça ortak olmayın!"
www.sessizkalmasucaortakolma.com http://img199.imageshack.us/img199/8706/signoyi.jpg |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Civic 1.4is
|
Fiat showroom'undaki eleman Fiorino 16V, Bipper 8V demişti bana.
__________________________________ Four wheels move the body, two wheels move the soul.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Doğru demiş. Bipperdeki 1.4 HDi motor. 206 lardaki motorun aynısı. Fiorinodaki ise paliolardaki 1.3 multijet motorun aynısı. Bu iki araba arasında motor şanzıman dışında bir fark yok, ikiside Bursa'da Tofaş fabrikasında üretiliyor.
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Yedek parca fıyatları nasıl acepp fiat daha dusukdur sanıyorumkii..
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
|
fiorino alırdım. yakışıklı ticari
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
fiorino kullanıyoruz şirkette ben çok memnunum açıkcası renkleri falan süper bi tane turuncu alasım var valla
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Hangisi ucuzsa o tabikide hemen hemen aynıdır donanımlar (emotion hariç)
Tork olarakta fiorino daha güçlü bipper 160nm 68bg olması lazım |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Linea 1.6 mj Emotion Plus
|
Daha önce bu şekilde bir konu vardı sanırım yamulmuyorsam
Fiorionun artıları daha fazlaydı Şahsen tercihim citroen yerine fiat tan olurdu dip not : 25500 TL ye 0km fiorino emo almadığıma pişmanım ![]() ama onu alsam bora almadığıma dahada pişman olacaktım dip not 2
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |