Bende bugün 760.000 km de 93 model bir Toyota Corona gördüm :)
Printable View
Bende bugün 760.000 km de 93 model bir Toyota Corona gördüm :)
100 kez dünya turu.
Bende yanlıs hesaplamadıysam günde 28 km yol yapmıs :D:D:D
Helal olsun diyorum dayıyaaa
Amca çaktırmadan taksicilik yapmış heralde :))
Bi sıfır eksik olmuş :)
44 yılda 4.500.000 km demek
Yılda 100 bin km ortalama,
Ayda 8500 km,
Günde 280 km..
Aslında yapılmayacak yol değil, 2 ayda miniyle 10 bin km yaptım sırf istanbul içi.. Ama 44 yıl arabaya binmek zor hakkaten aşk bariz :)
Şöför koltuğu motordan fazla rektefiye görmüştür bence. :D
Helal olsun :)
bence adam arabaya motordan cok kıcındakı oturmaktan cıkan kıl dönmesı amelıyatı olmustur hehehehehe
Bence amcanın gece arabasını kacıran 5 tane erkek cocugu var . Kendi bile inanmamıs o kadar km kendı yaptıgına...
http://www.worldcarfans.com/10409291...ion-kilometers konuyu görünce direk bu aklıma geldi yunanlı bir taksici aracını mercedes müzesine vermişti merco nun ne kdar uzun ömürlü olduğunu göstermek için:D
2.8 milyon km yapan adamın arabasına baksana dipdiri ya.. mercedeste öyle... ula bizim memleketde herif 100.000 km ye gelmeden araçlar yorgunluktan boya yemekten heryeri dalgalı dalgalı gebermiş hor kullanılmış hale gelmiş oluyorlar... herşey bakım arkadaş :D
523 binde rektefesiz corolla sürdüm aslında görülmeyecek km değil herşey titizlik ve zamanı bakımdan geçiyor....
adam inanmış..
LPG varmıymış acaba ?
adamin benzine verdigi parayi biri bi hesaplasin :D
helal olsun valla arabada harıka duruyor ama
3 sene icinde ayda 5500mil yaparak 73 yasinda 3milyon mile ulasmayi hedefliyormus :)
Gercek araba tutkusu budur iste... Cidden oglundan farksizdir o araba artik onun icin.
Aynisindan bizim mahallede var. Satilik... Cok etkileyici gorunumu var bence param olsa alip restore ettirirdim.