son dakika : İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre pazartesi sendromunu atlatmanın en iyi yolu haftaya kokoreçle başlamakmış :rolleyes:
desem
Printable View
kinkpin gaz verme hahahaha vurun dediysek öldürün demedik :D alayında gecin demedim :D:D durmaya bilirsiniz dedim hahahaha
buarada infra dedign su kameranın icindki kırmızı noktalar dimi :rolleyes: ahahaha yoksa
gidiş geliş yonunde olmak üzere abime en güüzelinden 1i garanti 2 ceza yollicam :D
20 dk park yeri aradıktan sonra burak abinin ben zaten gelmicektim bi gidip gelicem demesi de ayrı bi güzeldi :D
Trafik king çekiciydi unutmayalım hahaha :D
ağıza kırma styla
kaç araba değiştirdiysem hepsiyle o yolda 3047329874928 kere yakalandığım için demiştim ama ona rağmen yinede hepimiz bastık hoş ben vites kaçırdım belki ondan görmezlikten gelmişlerdir :hahaha:
Bu arada İstanbul tayfası ayağınıza sağlık tanıştığıma çok memnun oldum, gerçekten güzel bi haftasonu geçirdik sayenizde :icon_tup:
küçük evdeki E30 muhabbetinden sonra e30.tc sitenin girişine Serencenin resmini koymuş plakayla wanted diye :D:D
Amaaan gardaş biz yavaş geçelim yalnız Çayyolu'nun oradaki otoban'da 50kmh yazıyor 50 ile mi geçeceğiz oradan?
Ben alayından 80le geçiyorum eskişehir-ist-konya yolu.
Geçen transporterin arkasına saklanmaya çalıştım yinede görürmü acaba :D